Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Trenčianska univerzita dokončí letný semester v online priestore

PR článok Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Trenčianska univerzita)

Na Trenčianskej univerzite Alexandra Dubčeka v Trenčíne dokončíme letný semester v online priestore. Aj keď sa epidemiologická situácia momentálne zlepšuje, naďalej bude vzdelávanie a skúšky v tomto semestri prebiehať dištančne.

Komunikácia s pedagógmi bude pokračovať ako doteraz prostredníctvom e-mailov, e-learningovej stránky či aplikácie MS Teams. Študenti môžu využívať aj vzdialený prístup k elektronickým informačným zdrojom, dôležitým k písaniu seminárnych aj záverečných prác.

Štátne záverečné skúšky sa budú vykonávať hybridným modelom, to znamená dištančne alebo prezenčne podľa záujmu končiacich študentov a možností organizačného zabezpečenia ich priebehu zo strany jednotlivých fakúlt.

Veríme, že v novom akademickom roku 2021/2022 bude vzdelávanie prebiehať klasicky prezenčne a študenti si budú môcť užiť vynovené priestory, učebne a laboratóriá, či oddychové zelené parky.

Trenčianska univerzita dokončí letný
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Trenčianska univerzita)

Ako uviedol rektor Trenčianskej univerzity Jozef Habánik, na študentov sa už tešíme a pripravujeme pre nich ďalšie novinky. „Aktuálne prechádzajú modernizáciou laboratóriá Centra pre diagnostikovanie a testovanie kvality materiálov na Fakulte priemyselných technológií a Fakulte špeciálnej techniky. Tu sa rekonštruuje aj telocvičňa a rozsiahlou stavebnou úpravou prechádza medzinárodné výskumné centrum FunGlass zo zdrojov operačného programu Integrovaná infraštruktúra,“ dodal Jozef Habánik.

Počas letných prázdnin bude pokračovať aj 4. etapa rekonštrukcie Študentského domova v Záblatí, úpravou prejdú aj počítačové učebne na Fakulte sociálno-ekonomických vzťahov a zriadená bude nová učebňa praktických zručností na Fakulte zdravotníctva z rozvojových prostriedkov Ministerstva školstva, vedy, výskumu a športu SR.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu