Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Naštartujte chudnutie hneď od rána

PR článok Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Fit4You)

Ak sa ručička na váhe začne nebezpečne posúvať neželaným smerom hore, väčšinou nám začnú blikať kontrolky a je čas zamyslieť sa čo s tým. Aj počas pandémie sme boli neustále upozorňovaní na to, že obezita u mnohých ľudí zhoršuje priebeh ochorenia Covid-19. Dobrou správou je, že aj rokmi vytvorené zlozvyky v stravovaní sa dajú zmeniť. Motiváciou pre každého z nás, môže byť lepšia, zdravšia a krajšia verzia seba. Zdravý životný štýl, pohyb na čerstvom vzduchu a v neposlednom rade výber vhodných potravín na tanieri môže byť tým správnym riešením.

Ak ste sa rozhodli prehodnotiť svoje stravovacie návyky a snažíte sa schudnúť, dietológovia sa zhodujú, že pohár vlažnej vody s citrónom hneď z rána je skvelý štart do nového dňa. Dôležité je, aby raňajky boli sýte. Je mnoho zdravých tradičných alternatív, ktoré máte na výber. Fitness tréneri často odporúčajú  stravu bohatú na bielkoviny a tzv. pomalé sacharidy. Môžete si zvoliť ovsené vločky  s vlažnou vodou, ovocím, orieškami, škoricou, alebo ako alternatívu celozrnné pečivo so šunkou s aspoň 90% mäsa, vajíčkami a čerstvou zeleninou.

Ak nemáte chuť na tradičné, hoci zdravé potraviny, vhodnou alternatívou sú chutné kaše Fit4you. Vysoký obsah bielkovín a znížené množstvo cukru sa postará o to, že sa dopracujete k vysnívanej postave a nebudete hladní. Tajomstvo raňajkových kaší Fit4you, ktoré nájdete vo variáciách  VANILKA, KOKOS sa skrýva v ich zložení. Úplný základ tvorí pšeničná krupica, instantný koncentrát srvátkovej bielkoviny  a odtučnené mlieko. Vďaka vyváženému pomeru bielkovín, sacharidov a tukov sú skvelou voľbou vášho prvého jedla na začiatku nového dňa.

Naštartujte chudnutie hneď od
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Fit4You)

Ak ste si doteraz lámali hlavu, ako si naplánovať deň a nájsť si čas na  prípravu  nutrične vyváženého jedla, pri raňajkových kašiach máte o starosť menej. Porcie sú jednotlivo zabalené a preto ak nestíhate obed, či olovrant a prepadne vás vlčí hlad, určite je lepšie zaliať si jednu bielkovinovú kašu, ako siahnuť po sladkostiach.

Trendy v oblasti výživy sa stále menia a každému samozrejme vyhovuje niečo iné. Zároveň  rastie počet ľudí, ktorí trpia potravinovými intoleranciami. Žiť s mnohými obmedzeniami, čítať etikety a sledovať každý kúsok sústa, ktoré vložíme do úst, vôbec nie je jednoduché.

Naštartujte chudnutie hneď od
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Fit4You)

Alternatívou môže byť Fit vegan raňajková kaša . Tím odborníkov sa zameral na zloženie a pripravil špeciálnu nutrične vyváženú mlsku s príchuťou ČOKOLÁDY, určenú špeciálne pre vegánov a tých, ktorým záleží na zdraví. Hlavnou zložkou je kvalitný ryžový  bielkovinový izolát s vysokým obsahom  ľahko stráviteľných bielkovín. Bonusom je prírodné  sladidlo  stévia. Treťou, nemenej dôležitou ingredienciou sú pohánkové vločky, obsahujúce veľké množstvo minerálov, vitamínov a vlákniny. Ak teda máte predispozíciu k diabetu, trpíte obezitou či kardiovaskulárnymi ochoreniami, práve táto kaša je vhodnou dennou náhradou iného jedla. Už v jednej porcii tejto ČOKOLÁDOVEJ kaše dáte telu až 25 % denného príjmu vlákniny, ktorá zároveň napomáha chudnutiu, pretože spomaľuje vyplavovanie inzulínu do krvi.

Áno, nie každý z nás je kašičkový a možno špeciálne muži dajú prednosť dietným shakom FIT4 you, ktoré sú nutrične vyvážené, obsahujú vysoký obsah bielkovín minimum cukru a sú obohatené o vitamín C a aminokyselinu L karnitín.

Naštartujte chudnutie hneď od
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Fit4You)

- reklamná správa - 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu