Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Naša pomoc rastie s vašou podporou. Aj vďaka vašim 2 % vraciame deti späť do života

PR článok Zobraziť galériu (6)
(Zdroj: Deťom s rakovinou)

Pre deti s rakovinou a ich rodiny z celého Slovenska sa počas hospitalizácie stáva klinika druhým domovom. Rodiny detí s rakovinou musia byť aktívnymi partnermi v celom procese starostlivosti: od diagnostiky, liečby až po celkovú a následnú starostlivosť o chorého. Aj vďaka vašej finančnej pomoci im môžeme poskytnúť dostatočný komfort a vľúdne prostredie na liečbu.

Prispejte transparentne tam, kde to má zmysel

Od roku 2015 vyzbierala organizácia od darcov a z grantov viac ako 1,5 milióna eur, ktoré boli použité na modernizáciu KDHaO ako napríklad kompletná prestavba dennej kliniky, lôžkového  oddelenia pre menšie deti, vybudovanie herne pre väčších pacientov a seminárnej miestnosti na podporu vzdelávania personálu KDHaO, osvetu a na zabezpečenie pomoci pacientom a ich rodinám. Vďaka organizácii sa tiež podarilo na Klinike otvoriť telekonzílium, miestnosť umožňujúcu konzultácie odborníkov o individuálnych prípadoch na svetovej úrovni. 

 

 

Aj vaše 2 % nám pomáhajú úspešne vrátiť deti do života      

Darujte svoje 2 % daní deťom a ich rodinám z celého Slovenska, ktoré statočne bojujú o svoj návrat do života. Pozrite sa na aktivity a projekty, ktoré sa nám podarilo realizovať doteraz a stiahnite si vzorový formulár pre darovanie 2 % z vašich daní Deťom s rakovinou n.o.: https://www.detomsrakovinou.sk/

- reklamná správa - 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu