Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Urobte ženám radosť žrebom od Niké!

Urobte ženám radosť žrebom od Niké! PR článok
Urobte ženám radosť žrebom od Niké! (Zdroj: Niké)

Potešte s Niké milovanú osobu na Medzinárodný deň žien. Stačí si vybrať z bohatej ponuky žrebov, ktoré sú tematicky rôznorodé a preto si každý príde na svoje. Lákadlom sú vysoké výhry a tie dozaista zahrejú pri srdci. Niké vám pomôže s výberom, vďaka ktorému u svojej dámy určite zabodujete.

Výhru v hodnote parádnych 300 000 eur ponúka žreb s názvom Zlatá pokladnica MAXI. Po zotretí všetkých políčok sa hráč dozvie o možnej okamžitej výhre. Vo vnútri tohto jagavého krásavca sa nachádza až desať zaujímavých hier. Každá z nich je založená na princípe nájdenia potrebného počtu zhodných symbolov, súm alebo výherných čísel. Pokiaľ by hráč nevyhral najvyššiu možnú čiastku, nemusí vešať hlavu. Potešujúcou správou je, že aj niektoré ďalšie výhry sa pohybujú v tisíckach eur.  

Pýchou medzi žrebmi Niké je nepochybne Snehová kráľovná so svetoznámou lyžiarkou Petrou Vlhovou. Vicemajsterka sveta a Niké športovkyňa mesiaca január môže niekomu urobiť radosť fantastickou výhrou 55 555 eur.

Na žrebe sa nachádza päť herných stĺpcov. Cieľom je dostať sa šípkami v smere zhora nadol k výhre v danom hernom stĺpci. Ak v ňom hráč objaví iba symboly šípok, vyhráva sumu uvedenú v konkrétnom stĺpci v časti výhra. Ak v stĺpci objaví symbol značky X, hra pre neho v tomto stĺpci skončila. V prípade nájdenia viacerých výhier podľa uvedených pravidiel hráč vyhráva celkovú výhru tvorenú súčtom jednotlivých výhier.

Ak chcete na MDŽ spojiť príjemné s užitočným, určite siahnite po populárnom žrebe Niké Krížovka. Pri obľúbenej činnosti má žena vášho srdca šancu vylúštiť si maximálnu možnú výhru a to krásnych 100 000 eur!

Potešte svoje polovičky žrebom Niké a doprajte jej dvojnásobnú radosť. Žreby kúpite v najbližšej trafike, ale aj na čerpacích staniciach OMW po celom Slovensku.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu