Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Modernizované Športky.sk v novom responzívnom dizajne a s ambíciou upevniť si pozíciu silnej trhovej dvojky

PR článok
(Zdroj: športky.sk)

BRATISLAVA - Športový magazín z portfólia Zoznam.sk si od dnes pozriete v novom dizajne. Aktuálna grafika stavila na väčšie obrázky, videobox s aktuálnym videoobsahom a prehľadnejšie delené sekcie. Tie si užívateľ môže aktívne prispôsobovať vlastným preferenciám.

Teda ak vás v rámci futbalu zaujíma Liga majstrov viac ako domáca súťaž, tak si môžete vybrať túto preferenciu zobrazovania a web si to bude pamätať aj pri budúcich návštevách. Všetko je samozrejme responzívne  a prispôsobuje sa šírke displeja, na ktorom si užívateľ prezerá obsah.

Zmenou prešla aj služba Livescore, ktorá je po novom prehľadnejšia. Aktuálne tvoria ponuku sledovaných športov v Livescore obľúbený futbal, hokej a tenis, ale v najbližšom období sa ponuka sledovaných športov výrazne rozšíri na viac ako dvadsať, a prehľad bude komplexnejší.

Redizajn prináša tiež vylepšené tabuľky. Užívatelia v nich nájdu širšiu ponuku športov a dohľadávať sa budú dať aj historické dáta. Po dokončení importov bude databáza obsahovať viac ako 400 rôznych líg, turnajov a pohárov z 15 rôznych športov. Vo väčšine prípadov budú dáta dohľadateľné za posledných 5 sezón, ale nájdu sa aj také, v ktorých bude história siahať na začiatok milénia.

To všetko by malo prispieť ku komplexnejšiemu športovému spravodajstvu. Viac informácii v krajšom a prehľadnejšom dizajne podporí aj modernizovaný kód webu, vďaka čomu bude všetko fungovať efektívnejšie.

Športky.sk navštívilo v januári 771 650 reálnych používateľov, ktorí na webe spravili viac ako 9 miliónov pageviews. Návštevnosť športových webov je do veľkej miery závislá od toho aké športové súťaže v danom období prebiehajú a tiež od toho ako sa v nich darí slovenským športovcom. Kalendár športových podujatí na rok 2021 je nabitý tými najlepšími akciami a popri pravidelných ligách a svetových pohároch sa naši užívatelia môžu tešiť na komplexné spravodajstvo z olympiády v Tokiu, ale aj z majstrovstiev sveta v rôznych športoch. Držíme palce našim športovcom, aby sme Vám mohli na športkách prinášať informácie o tých najlepších výkonoch.

- reklamná správa - 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu