Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Po oblievačke na tomto mieste naozaj vyzdraviete!

PR článok Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Ensana Health Spa Hotels)

Tešiť sa dá na všeličo, proti gustu žiaden dišputát – no keď patríte k tým, ktorí viac ocenia príjemne teplú vodu a bahno ako vedro ľadovej z potoka, tak čítajte. 

V našej kultúre sa oblieva preto, aby ženy boli zdravé. Tradície jednoznačne majú niečo do seba a vychádzajú zo skúseností – no zázračné uzdravenie pripísané veľkonočnej oblievačke ešte zaznamenané nie je. 

To, že vďaka termálnej vode v priebehu storočí vyzdravelo nespočetné množstvo ľudí je aj zdokumentované, aj dokázané. Keď si chcete posilniť imunitu a utužiť si zdravie, odporúčame vám siahnuť skôr po liečebnom kúpeľnom pobyte v sieti Ensana Health Spa Hotels

Na mieste, kde sa tradície snúbia s modernými prístupmi si môžete dopriať liečebný pobyt, na ktorý budete spomínať určite radšej, ako na zaužívané zvyky spojené so šibačkou a oblievačkou. 

Ak sa u vás hlásia zdravotné problémy súvisiace s pohybovým aparátom, rezervujte si svoj pobyt čím skôr a využite aktuálne zľavy

Zdravie z hlbín zeme

Vybrať si môžete z viac, ako 60 prepracovaných procedúr, ktoré môžete kombinovať podľa odporúčaní kúpeľných lekárov či vášho zdravotného stavu. Siahnuť sa dá aj po vopred pripravených pobytových balíčkoch, ktoré sú vyváženou kombináciou všetkého, čo vášmu zdraviu po dlhej zime jednoznačne prospeje. 

Po oblievačke na tomto
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Ensana Health Spa Hotels)

Všetky liečebné procedúry prebiehajú pod vedením skúsených terapeutov a ich jedinečnou esenciou je termálna minerálna voda z dvojkilometrovej hĺbky a vzácne bahno. Piešťanský peloid – liečivá zlúčenia je vďaka svojmu zloženiu a ročnému vyzrievaniu svetovým unikátom.

Symbolom Kúpeľného ostrova sa stali domácimi i zahraničnými hosťami obľúbené Bahnisko a Zrkadlisko. V nádherných priestoroch kúpeľného domu Irma, ktorý nesie meno po grófke Erdödyovej. Rod Erdödyovcov niekdajšie kúpele vlastnil a prenajal ich Winterovcom, ktorí pred viac, ako 100 rokmi odštartovali ich najslávnejšiu éru trvajúcu dodnes. 

Exkluzívny začiatok jari

Okrem zlepšenia stavu pohybového aparátu a niektorých neurologických ochorení sa môžete tešiť aj na komfortné ubytovanie, prebúdzajúcu sa jarnú prírodu na malebnom Kúpeľnom ostrove a špičkové služby.

Po oblievačke na tomto
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Ensana Health Spa Hotels)

O bezpečnosť hostí sa personál stará nepretržite prostredníctvom prísneho dodržiavania epidemiologických opatrení. Každý návštevník piešťanského Kúpeľného ostrova je pred ubytovaním pretestovaný a v aktuálnej situácii k pobytu potrebuje odporúčanie lekára.

Rezervujte si pobyt za zvýhodnenú cenu už teraz a vyčerpať si ho môžete kedykoľvek počas roka. 

Všetky potrebné informácie vám radi poskytneme na stránke www.ensanahotels.com/piestany alebo na infolinke 033 775 7733. 

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu