Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Nový rok - k zdraviu krok!

PR článok Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Ensana Health Spa Hotels )

Ešte váhate, alebo ste už pevne rozhodnutí, že sa tento rok budete cítiť lepšie? Odštartujte svoju cestu za zdravím na mieste, kde odborníci už desaťročia dokazujú, že vedia ako na to.

Z gauča sa vám vstáva o čosi ťažšie a cesta po schodoch sa zmenila na takmer športový výkon? Ušetríme vám obavy z momentu, že si budete musieť zapnúť predsviatočné džínsy či nasúkať sa do puzdrovej sukne. Nie ste v tom sami. Pandémia a obmedzené možnosti pohybu posunuli ručičku na váhe smerom doprava a kondičku smerom bližšie k nule viacerým z nás.

Hľadáte inšpiráciu? 

Pomôžeme vám. Začať s budovaním pevnejšieho zdravia a tela by ste mali štýlovo. Súčasné možnosti ponúkajú nespočetné množstvo dobre vyzerajúcich cvičebných programov, ktoré zvládnete aj v pohodlí domova, no je v tom jeden háčik. 

Nevrhajte sa bezhlavo na prvú aplikáciu, ktorá vám sľúbi úbytok na váhe a zlepšenie celkovej kondície a zdravia. Na začiatku si určite nechajte poradiť a začnite cvičiť pod dozorom odborníka. Vašim cieľom nie je zraniť sa a skončiť s pohybom skôr, ako vám prinesie radosť z prvých výsledkov. 

Miestom, kde sa môžete spoľahnúť na profesionálne vedenie a kvalitný začiatok sú Kúpele Piešťany. Pýšia sa dlhoročnými skúsenosťami a tradíciou v liečbe chorôb pohybového ústrojenstva. Rok čo rok si upevňujú svoju pozíciu na kúpeľnej mape sveta. Piešťanským kúpeľom sa podarilo vybudovať si povesť zariadenia, ktoré svojou kvalitou priťahuje čoraz viac ľudí. 

Nový rok - k
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Ensana Health Spa Hotels )

Zohraná dvojica v zložení liečivé sírne bahno a geotermálna voda dokážu s pohybovým ústrojenstvom, imunitou, pokožkou a celkovým pocitom zdravia a spokojnosti doslova zázraky. Okrem schopnosti regenerovať telo a následne aj ducha sú preukázané ich pozitívne účinky na všetkých úrovniach pohybovej sústavy a tiež vplyv na pocit celkového zdravia a pohody.  

Pokladom nie sú iba prírodné zdroje

Liečivá sila prírodných zdrojov je nepopierateľná. V kombinácii s fyzioterapeutmi, lekármi a zanietenými profesionálmi však vytvára celok, ktorý vyniká svojou jedinečnosťou. Kúpele Piešťany zo siete hotelov Ensana Health Spa Hotels sú pýchou Slovenska a vyhľadávanou destináciou našincov i pravidelných hostí z ďalekej cudziny, ktorí si domov odnášajú okrem príjemných spomienok aj pevnejšie zdravie. 

Prostredníctvom pobytov zameraných na zlepšenie stavu pohybovej sústavy si môžete v novom roku dopriať darček, z ktorého budete profitovať po celý jeho zvyšok. Okrem blahodarných účinkov geotermálnych zdrojov, komfortného ubytovania v čarovnom prostredí piešťanského Kúpeľného ostrova a špičkovej gastronómie sa z pobytu v sieti hotelov Ensana Health Spa Hotels vrátite bohatší aj o skúsenosť s radami a vedením skúsených fyzioterapeutov.

Nový rok - k
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Ensana Health Spa Hotels )

Malú ochutnávku toho, ako sa správne hýbať či už pri cvičení alebo pri bežných denných činnostiach vám tím Kúpeľov Piešťany každý týždeň ponúkne prostredníctvom krátkych inštruktážnych videí z dielne odborníkov na zdravý pohyb. 

Na oficiálnom Facebookovom profile Ensana Health Spa Hotels môžete sledovať prvé z mini – videí, v ktorom sa fyzioterapeut z piešťanských kúpeľov Ján Vevera prihovára všetkým, ktorí na udržanie sa v kondícii využívajú bicyklovanie či beh. Názornými ukážkami s vysvetlením vás prevedie jednoduchými technikami správneho strečingu.

Nový rok - k
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Pixabay)

Na obsahu videí s týždennou frekvenciou sa môžete prostredníctvom komentárov pod príspevkom podieľať aj vy. Odborníci na pohybové ústrojenstvo z Piešťan vás postupne naučia správať sa k svojmu telu tak, aby ste Kúpeľný ostrov nemuseli navštevovať ako pacient, ale nadšenec, ktorý dbá o svoje zdravie a do Piešťan si ho chodí utužovať. 

Sledujte oficiálny facebookový profil Ensana Health Spa Hotels a pre viac informácii navštívte stránku www.ensanahotels.com/piestany

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu