Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

5 tipov na vianočné darčeky, ktoré naozaj potešia

PR článok Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: astratex.sk)

Tohtoročné vianočné nákupy budú trochu iné. Kvôli aktuálnej situácii je pravdepodobné, že budú skôr než v obchodných centrách, prebiehať na internete. Preto pre vás máme tipy na praktické darčeky, ktoré kúpite online. A pretože sú internetové nákupy vždy trochu stávkou na neistotu, poradíme vám, ako si vybrať a na čo si dať pozor.

Pred Vianocami sa každý tip na darček počíta, pretože inšpirácie nie je nikdy dosť. Či už hľadáte darček pre mamičku, partnera, otecka, dedka, brata alebo pozornosť pre kamarátku, vždy vyberajte veci, ktoré sú praktické a nebude sa na ne doma len prášiť. A čo využije naozaj každý? Jednoznačne oblečenie, spodnú bielizeň alebo vybavenie do domácnosti.

Pokiaľ máte pri výbere oblečenia na internete obavy, že nebude sedieť, máte dve možnosti. Buď z človeka, pre ktorého daný kúsok vyberáte, nenápadne vymámite, akú veľkosť najčastejšie nosí, a potom zariskuje, alebo môžete kúpiť darčekový poukaz, aby si dotyčný vybral sám to, čo sa mu páči alebo čo práve potrebuje.

Ak sa naozaj stane, že oblečenie, ktoré ste vybrali, dotyčnému nepadne alebo nesplní jeho očakávania, vždy ho môžete vymeniť alebo vrátiť. Každý seriózny e-shop dnes ponúka jednoduchú výmenu tovaru, a niektoré dokonca umožňujú produkty zakúpené teraz vymeniť alebo vrátiť až po sviatkoch. Tak zabudnite na zbytočné obavy a radšej sa pustite do vyberania.

Sexy aj praktické bielizeň

Chcete potešiť partnerku? Vyberte jej luxusné dámske spodné prádlo -⁠ napríklad set čipkovanej podprsenky a nohavičiek, ku ktorému môžete pridať aj jemné pančuchy alebo podväzkový pás. Urobíte tak radosť nielen jej, ale aj sebe. Skvelý a zároveň praktický darček pre ženu predstavuje tiež nočná košieľka alebo dámske pyžamo. Pánom zase môžete nadeliť set boxeriek, trenírok alebo tielok. A vedľa nešliapnete ani so slušivým pánskym pyžamom alebo hrejivým županom.

5 tipov na vianočné
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: astratex.sk)

NÁŠ TIP: Saténové pyžamo alebo ľahký župan s kvetinovým dizajnom rozžiaria aj tie nejzataženější dni. https://www.astratex.sk/dlhy-satenovy-komplet-flowers-cierny/

Ponožky, ktorých nie je nikdy dosť

Ponožky, ktoré vo väčšine domácností záhadne miznú, pod stromčekom nemôžu chýbať. Zaručene urobia radosť nielen mužom, ale aj ženám. Vyberať môžete z elegantnej klasiky v tmavých farbách, funkčných športových ponožiek, nízkych členkových modelov aj veselých farebných kúskov, ktoré sú v posledných rokoch stále obľúbenejšie. A ak chcete obdarovaného ešte viac potešiť, môžete siahnuť po multibalení. Žiadna zásoba ponožiek totiž nie je dosť veľká.

NÁŠ TIP: Nohy v teple, pohodlie a pokoj. Trendy ponožky v športovom štýle sa hodia ako na bežné nosenie, tak aj na domáce leňošenie. https://www.astratex.sk/panska-bielizen/?par=znacka|fila

Funkčné oblečenie na šport

Ak si lámete hlavu nad tým, čo darovať športovému nadšencovi, porozhliadnite sa po ponuke športového oblečenia. Vyberajte prepracované kúsky z funkčných materiálov, ktoré sa príjemne nosia, sú odolné, priedušné, ale zároveň odvádzajú vlhkosť od pokožky. Kamarátku, ktorá miluje jogu alebo rada behá, potešia treba legíny s príjemnými plochými švami alebo funkčná vetrovka, zatiaľ čo športovo založený partner ocení funkčnú mikinu alebo bundu.

 

5 tipov na vianočné
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: astratex.sk)

NÁŠ TIP: Set funkčných legín a trička vytvorí hrejivú vrstvu pod oblečením. Ideálna voľba na dlhé zimné prechádzky alebo radovánky na zjazdovke. https://www.astratex.sk/damsky-funkcny-set-helly-hansen-lifa-active/

Doplnky pre krajšie bývanie

Väčšina ľudí túži po štýlovej a útulnej domácnosti. K tomu, aby interiér pôsobil lepšie, mnohokrát stačia len maličkosti, netreba sa hneď púšťať do náročných úprav. Obývačku vylepšia nové dekoračné vankúšiky, huňatá deka alebo minimalistický pletený pléd. Spálňu zase rozžiaria farebné obliečky a kúpeľňu pozdvihnú nové uteráky alebo osušky. Kľúč k štýlovej domácnosti jednoducho často tkvie v detailoch, ktoré sa dajú zabaliť pod stromček.

5 tipov na vianočné
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: astratex.sk)

NÁŠ TIP: Dokonalý komfort aj počas spánku zaistia obliečky z bavlneného saténu. Trendom tohtoročnej zimy sú neprehliadnuteľné kvetinové potlače. https://www.astratex.sk/byvanie/?par=znacka|essenza-home

Drobnosť s ekologickým presahom

Každého, komu nie je ľahostajné životné prostredie, poteší udržateľný darček, ktorý nezaťažuje planétu. Pokiaľ vo svojom okolí máte niekoho takého, vyberte pre neho krásny dizajnový cestovný hrnček na kávu, ktorý nahradí stovky jednorazových téglikov. Rovnako tak poteší aj textilná taška na nákupy alebo znovu použiteľné sáčky na ovocie, zeleninu alebo pečivo. Aj keď ide o drobnosť, môže mať taký darček s pridanou hodnotou veľký dopad.

NÁŠ TIP: Retro sieťovka nahradí desiatky plastových alebo papierových tašiek. Je pružná, a preto nebudete chcieť veriť, čo všetko sa do nej zmestí! https://www.astratex.sk/cierna-pruzna-ceska-sitovka/

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu