Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Chcete ušetriť na energiách? Správny výber tienenia vám ich môže znížiť až o 30%!

PR článok Zobraziť galériu (6)
(Zdroj: Lamelland)

Vedeli ste, že kvalitné vonkajšie žalúzie nielen lepšie tlmia svetlo, ale aj efektívnejšie regulujú teplotu vášho domova?

Na kvalitné tienenie do domácnosti nikdy nie je neskoro

Často v snahe ušetriť skúšame doma rôzne triky a svojpomocné riešenia, ako zabrániť svetlu prenikať dnu. Tieto pokusy sú však väčšinou krátkodobé a nemajú taký efekt ako kvalitné rolety či žalúzie. Investícia do nich sa vám môže veľmi rýchlo vrátiť nielen v podobe komfortu, ale aj v ušetrení nákladov na energiu.

Chcete ušetriť na energiách?
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Lamelland)

Vnútorné žalúzie alebo interiérové rolety?

Vnútorné žalúzie sú skvelý doplnok interiéru a vedia vášmu domovu dodať tú správnu charizmu.  Naviac ich ľahko farebne skombinujete aj s inými prvkami miestnosti.

Výhodou roliet je ich jednoduchá údržba a obrovská paleta štýlov, farieb aj látok, ktoré máte na výber. Môžete si tiež zvoliť väčšiu či menšiu priepustnosť svetla. Naše obľúbené rolety Deň/Noc umožňujú reguláciu svetla nastavením priehľadných a nepriehľadných pruhov látky voči sebe, vďaka čomu ideálne prispôsobíte tienenie dennému alebo nočnému režimu. Vyhľadávané sú aj látkové rolety Plisé, ktoré vynikajú moderným dizajnom a perfektne ozvláštnia váš interiér. Sú vhodné aj pre atypické typy okien.

Chcete ušetriť na energiách?
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Lamelland)

Vonkajšie žalúzie najlepšie regulujú svetlo aj teplo

Slovensko v posledných rokoch sužujú čoraz extrémnejšie teploty počas leta, kedy teplomer často vystúpi aj na 35 stupňov. Ako najefektívnejšie ochladenie interiéru odporúčame práve vonkajšie žalúzie, ktoré sú najlepšou alternatívou ku klimatizácii, ktorá je náročnejšia nielen na cenu, ale aj na údržbu a životnosť.

Kvalitné vonkajšie žalúzie sa dokážu postarať až o 10 stupňový rozdiel v teplote medzi exteriérom a interiérom. Efektívne bránia vstupu UV lúčov do interiéru a plynule regulujú prirodzené osvetlenie.  V zime bránia únikom tepla a celkovo tak môžu ušetriť až 30% ročnej spotreby energií.

Zároveň skvele chránia interiér pred poškodením od priameho slnečného žiarenia – na vyblednuté steny či koberce tak môžete zabudnúť. Ak hľadáte dokonalé súkromie, práve vonkajšie žalúzie vám ho bezpečne poskytnú vždy vtedy, keď potrebujete.

Exteriérové žalúzie sú zároveň moderným architektonickým doplnkom a vášmu  bývaniu dodajú ešte exkluzívnejší vzhľad.

Chcete ušetriť na energiách?
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Lamelland)

Vsaďťe na kvalitu

Lamelland je overený slovenský výrobca interiérového aj exteriérového tienenia. Práve žalúzie, rolety, siete proti hmyzu, pergoly či markízy z Lamellandu sú medzi Slovákmi najvyhľadávanejšie. Okrem toho je táto obľúbená firma z Trenčína aj slovenskou jednotkou medzi garážovými bránami. Mantrou majiteľa firmy Lamelland, pána Miroslava Jastrabíka je kvalita a viacstupňová kontrola tieniacej techniky: „V Lamellande sme zameraní na špičkové komponenty a maximalizáciu kvality. Aby naše rolety, žalúzie či pergoly boli skutočne trváce a dokonale plnili funkciu, ktorú od nich zákazník vyžaduje.“

Chcete ušetriť na energiách?
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Lamelland)

Vyberte si aj vy kvalitu preverenú 20 rokmi skúseností a tisíckami spokojných zákazníkov.

Stačí klik na www.lamelland.sk, kde si ľahko nájdete ideálny typ tienenia aj kontakt na svojho lokálneho predajcu.

Ak sa poponáhľate a požiadate o cenovú ponuku do 30.10., získate teraz až 15% zľavu na vonkajšie žalúzie. Stačí do žiadosti o cenovú ponuku pridať poznámku s heslom Lamelland15.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu