Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Lionel aj u vás doma. Najlepší svetový futbal na DIGI je späť!

PR článok Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: DIGI)

​​​​​​​DIGI Slovakia na jeseň prichádza s kreatívnou futbalovou kampaňou, ktorej hlavnou tvárou je obľúbený herec Dano Heriban. Spoločnosť zákazníkom na obrazovky aj naďalej prináša dávku toho najlepšieho svetového futbalu. Atraktívne zápasy LaLigy, Bundesligy či Serie A si vychutnáte na programoch DIGI Sportu. Na programe PREMIER SPORT nebude chýbať slávna Premier League. Okrem futbalu DIGI ponúka aj niekoľko obľúbených benefitov a noviniek: televíziu a internet bez viazanosti, 100% bonus na inštaláciu či DIGI Sport videotéku v aplikácií DIGI GO.

LIONEL AJ U VÁS DOMA

Významné podujatia, športové zápasy či koncerty sa nedejú iba vo väčších mestách. DIGI vďaka 100% pokrytiu územia prináša zákazníkom svetový futbal a bohatú ponuku programov pre celú rodinu, nech sú kdekoľvek. V tomto duchu sa nesie aj jesenná komunikácia s obľúbeným slovenským hercom Danom Heribanom. 

„Aj túto športovú sezónu štartujeme s nabitou ponukou svetového futbalu. Lionel Messi zostal v Barcelone, a tak si ho môžeme spolu užiť na DIGI Sporte. Fanúšikovia boli zvedaví, ako dopadnú prestupové šumy, my sme však boli presvedčení, že vďaka našej širokej ponuke ho naši zákazníci uvidia aj v ďalšej sezóne,“ vysvetľuje Michal Mažár, riaditeľ marketingu a predaja. 

Jesenná kampaň štartuje 7. septembra na televíznych obrazovkách. 

Lionel aj u vás
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: DIGI)

Všetky informácie o kampani vrátane videospotu nájdete na www.digislovakia.sk/LIONEL

Zákazníci si od 12. septembra vychutnajú live zápasy anglickej Premier League, španielskej LaLigy, talianskej Série A či nemeckej Bundesligy na programoch DIGI Sport a Premier Sport. Kompletná ponuka zápasov a videotéka je prístupná v aplikácii DIGI GO. Okrem širokého výberu športových programov DIGI aj naďalej ponúka filmové, dokumentárne, hudobné či detské programy za dlhodobo výhodnú cenu už od 9,60 EUR mesačne a bez viazanosti.

V DIGI SA VIAZAŤ NEMUSÍTE A ZA INŠTALÁCIU NEPLATÍTE

DIGI zákazníkom ponúka všetky služby bez viazanosti. Zároveň pri využití 100% bonusu na satelit a inštaláciu zákazník neplatí na úvod žiadne poplatky. Cena TV balíkov aj internetu zostáva nezmenená.

Viac informácií o aktuálnej ponuke zákazníci získajú na infolinke 0850 211 112 alebo na webe www.digislovakia.sk

DIGI Slovakia – televízia a internet bez viazanosti

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu