Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Premilovať celú noc aj v strednom veku? Muži, vďaka TEJTO VECI to nemusí byť iba sen

Za spálňovou revolúciou, lebo len o evolúcii sa naozaj hovoriť nedá, je pomerne čerstvá novinka na našom trhu, prípravok eJoy® Long. PR článok
Za spálňovou revolúciou, lebo len o evolúcii sa naozaj hovoriť nedá, je pomerne čerstvá novinka na našom trhu, prípravok eJoy® Long. (Zdroj: eJoy)

Nie nedostatok chuti, ale nedostatok výkonu, to trápi mužov po 40-tke a v strednom veku, ak príde reč na tému sexuálneho života. Netreba sa s tým však len tak zmieriť!

Výkonnosť v posteli nemusí byť len záležitosťou vysokoškolského študentského života, či už ide o kvalitu stoporenia, alebo aj o výdrž pri milovaní v noci. Posledné roky priniesli vďaka vedeckému pokroku doslova revolúciu do spální a je to vidno aj na čoraz vyššom sexuálnom apetíte u mužov v strednom veku. Aké je tajomstvo ich úspechu?

Long znamená dlhšie a platí to

Za spálňovou revolúciou, lebo len o evolúcii sa naozaj hovoriť nedá, je pomerne čerstvá novinka na našom trhu, prípravok eJoy® Long. Možno vám samotná značka eJoy® niečo hovorí a ak nie, tak len pre pripomenutie, ide o tabletky určené pre mužov na posilnenie ich sexuálnej potencie a výkonnosti v posteli, ktoré sú na trhu už niekoľko rokov.

Novinkou, ktorú firma uviedla na trh len pred zopár mesiacmi, je verzia eJoy® Long. Tá predstavuje úplné nový produkt v rámci portfólia značky, pričom, ako už hovorí aj samotný názov, prípravok je zameraný na oblasť predĺženia sexuálnej výkonnosti.

Tak, ako štandardný produkt, čiže eJoy®, aj verzia Long je založená na kombinácii overených rastlinných a prírodných zložiek s maximálne prirodzeným pôsobením. Výsledkom je tak podobne bezproblémové užívanie, minimálne riziko možných vedľajších či nežiaducich účinkov, rovnako tak nízka pravdepodobnosť kontraindikácií.

Predĺženie, oddialenie a zvýšenie

Pokiaľ ide o účinky, ktoré eJoy® Long ponúka, tie sú hlavne v štyroch oblastiach. Všetky sa týkajú priamo či nepriamo sexuálneho výkonu a vďaka ich synergickému pôsobeniu dochádza vo výsledku k predĺženiu milovania, čo môže naozaj u mužov viesť aj k tomu, že sa dokážu so svojou partnerkou premilovať pokojne aj celú noc.

Prvé dve oblasti sa týkajú ejakulácie a predĺženia doby erekcie. Ako hovoria výrobcom zverejnené skúsenosti mužov užívajúcich eJoy® Long, pri pravidelnom dávkovaní prišlo až k 100 % oddialeniu vyvrcholenia a ejakulácie a tiež k 100 % predĺženiu pohlavného styku.

Tretia oblasť sa týka tiež nemenej dôležitej podmienky kvalitného sexuálneho života a to je sexuálny apetít. Látky a zložky, ktoré sú obsiahnuté v tabletkách, totiž majú priaznivý vplyv na libido u mužov a tí tak majú ešte pred samotným milovaním viac chuti na sex.

Poslednou oblasťou je vplyv na erekciu a stoporenie. Tak, ako aj štandardná verzia eJoy®, aj verzia Long obsahuje aminokyseliny napomáhajúce lepšiemu prekrveniu a krvnému obehu v penise. Výsledkom je tak pozitívny vplyv na erekciu, až o 65 %.

Prirodzene a dlhodobo

Všetky spomínané účinky a vplyvy vychádzajú z účinných a aktívnych látok, ktoré sú v tabletkách eJoy® Long obsiahnuté. Prvou kategóriou sú rastlinné extrakty, konkrétne z Kotvičníka zemného, Macy a Ženšenu.

Druhou skupinou sú aminokyseliny L-Arginín a L-Citrulín. Okrem nich sú v každej kapsule obsiahnuté aj vitamíny C a D. Tieto látky sú obsiahnuté v zložení eJoy® Long v oveľa vyššej koncentrácii, ako má bežná konkurencia, čo znamená viditeľnejšie a intenzívnejšie pôsobenie a to vo všetkých spomínaných oblastiach pôsobenia.

Takéto prirodzené zloženie so sebou prináša z dlhodobého hľadiska lepšiu stimuláciu testosterónu dôležitého pre libido, zlepšenie prekrvenia pri stoporení a rovnako tak aj upokojenie nervovej sústavy na oddialenie ejakulácie.

To najlepšie na koniec: bez lekára

To, čo robí z eJoy® Long tak populárny produkt, je však nielen jeho zloženie či úspešné skúsenosti mužov s jeho užívaním, ale hlavne dostupnosť. Na rozdiel od liekov totiž ide o voľne predajný prípravok, ktorého kúpa nie je viazaná receptom.

Nie je treba teda vôbec navštíviť lekára, absolvovať nejaké vyšetrenia a testy a potom osobne ísť s predpisom do lekárne. eJoy® Long si viete objednať anonymne a diskrétne priamo od jeho výrobcu na oficiálnej webstránke www.ejoy.sk. Nákup spravíte za pár minút a už o zopár dní máte doma prostriedok, ktorý vám zmení kvalitu vášho sexuálneho života!

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu