Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

5 tipov, ako si doma po celý rok udržať prázdninovú náladu

PR článok Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Čerešne fine living)

Letné prázdniny sa síce oficiálne skončili, ale kto hovorí, že nemôžu pokračovať u vás doma? Vezmite si z nich to najlepšie a vychutnávajte si prémiový odpočinok každý deň. V bratislavskej Dúbravke rastie obytná zóna, kde relax nie je iba sezónnou záležitosťou. Objavte Čerešne fine living, bývanie s celoročnou atmosférou prázdnin!

Leto je synonymom oddychu a opojných zážitkov, na aké po zvyšok roka neostáva čas. Máme vtedy väčšiu chuť objavovať nové miesta, dopriať si výnimočné gurmánske zážitky, prečítať knihu na jeden šup. Radosť z endorfínmi nabitých aktivít pritom nemusí vyprchať z duše tak rýchlo, ako letné opálenie z pokožky. Tu je päť trikov, ako si doma udržať prázdninovú náladu. Natrvalo.

1. Doprajte si domáci wellness

Rozmaznávajte sa vo vlastnom byte ako v luxusnom hoteli, zaslúžite si to. Čerešne fine living ponúkajú prémiový štandard bytov – nadčasovú hodnotu, ktorej výhody budete oceňovať každý deň. Relaxačný kúpeľ s voňavými olejmi zanechá lepší efekt, keď si ho vychutnáte vo vani so značkovou sanitou Villeroy & Boch a každý krok naboso po drevených parketách s nášľapnou vrstvou z dubovej dyhy bude balzamom pre vaše nohy.  

5 tipov, ako si
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Čerešne fine living)

2. Jedzte čerstvo a lokálne  

Ešte stále máte v nose vône domácich dobrôt z vašej obľúbenej dovolenkovej destinácie? Prekryte ich arómou vlastnoručne vypestovanej zeleniny a byliniek. Čerešne fine living prinášajú svetový trend komunitných mestských záhrad rovno pod váš balkón. Vy a vaši susedia tak získate priestor pre hobby, ktorého výsledkom bude nielen zdravá a chutná úroda, ale aj kvalitnejší komunitný život.  

3. Obujte si tenisky

Kam sa podela všetka tá prázdninová energia, ktorá vám dovolila prebrázdiť tatranské štíty a preplávať slovenské jazerá bez väčšieho premáhania? Nikam, len ju počas pracovných týždňov a únavných hodín za počítačom treba dlhšie hľadať.

Pôjde to ľahšie, ak sa usadíte na mieste, ktoré má solídne zázemie pre fitnes aktivity s viac ako 7 800 m2 zelene. Dajte si do tela v crossfit zóne pod oknami, vyvetrajte stres z hlavy na lekciách jogy, prejazdite okolité cyklotrasy alebo spojte príjemné s užitočným pri susedskom čistení lesoparku, ktorý máte hneď za domom.

4. Nespravte z kníh podložky pod kávu

Na dovolenkách sa stránky kníh prevracajú samy, doma je už ťažšie nájsť si čas len pre seba. Ak ale bývate v inšpiratívnom prostredí plnom funkčne vystavaných oddychových a spoločenských zón, o to skôr vás zláka vybehnúť pred bytový dom a sadnúť si na lavičku či k vodnej lagúne s knihou v ruke.

Alebo sa radšej ponárate do fiktívnych svetov v tichu svojho bytu? Žiaden problém. S kreatívne riešenými ihriskami na uzavretých dvoroch môžete vašich drobcov poslať von bez najmenších obáv o ich bezpečnosť.

5 tipov, ako si
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Čerešne fine living)

5. Stavte na tematické večery

Aj doma vie byť svetovo! Kedykoľvek sa vám zacnie za vašimi obľúbenými dovolenkovými destináciami, jednoducho si preneste milovaný kúsok sveta domov. Či už vaša obývačka alebo dizajnérsky ladená klubovňa Čerešní fine living sú priam stvorené na organizovanie tematických večerov. Tak aký bude najbližší? Taliansky? Mexický? Naservírujte špeciality národnej kuchyne, otvorte si víno zo zahraničných viníc, pozrite si dobrý film tamojšej produkcie a razom vytvoríte exotické zátišie diaľav bez toho, aby ste si museli vyzúvať papuče.

Nové byty v ponuke!

Priaznivci prémiového bývania a aktívneho životného štýlu už majú Čerešne fine living na radare. A čo vy? Nepremeškajte ponuku nových bytov v jednej z najvychytenejších obytných zón Bratislavy a v projekte, ktorý odborná porota CIJ Awards Slovakia ocenila ako rezidenčný development roka. Viac na www.ceresne.sk.

5 tipov, ako si
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Čerešne fine living)

- reklamná správa - 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu