Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Punkáči pomáhajú: 7 538EUR venovali deťom so zdravotným postihnutím. Hrať budú opäť!

3. ročník benefičného ŠtupelFest uskutoční v novom dátume. PR článok Zobraziť galériu (4)
3. ročník benefičného ŠtupelFest uskutoční v novom dátume. (Zdroj: ŠtupelFest)

Aj napriek súčasnej situácii spôsobenej pandémiou nového koronavírusu, ktorá zasiahla aj oblasť kultúry, sa 3. ročník benefičného ŠtupelFest uskutoční v novom dátume. Zahrajú a zároveň dobrú vec podporia opäť známe punkové partičky.

Počas predchádzajúcich ročníkov podujatia sa bratislavskému publiku v MMC predstavili špičkové skupiny zo Slovenska a Česka a aj ich zásluhou sa pre 7 detí so zdravotným znevýhodnením podarilo vyzbierať celkovo 7 538,32 eur, ktoré boli následne prerozdelené medzi Sabínku, Mareka, Filipka, Miu, Tamarku, Dominika a Edka. Výťažok z tretieho ročníka ŠtupelFestu, bude tentokrát rozdelený medzi štyri deti s ťažkým zdravotným postihnutím a to konkrétne pre: Maximka, Matiaska, Samka a Améliu.

3. ročník benefičného ŠtupelFest
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: ŠtupelFest)
3. ročník benefičného ŠtupelFest
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: ŠtupelFest)

 

tupel Fest 2020 sa uskutoční 6. novembra už tradične v bratislavskom Majestic Music Club-e na Karpatskej ulici, kde sa predstaví pätica našlapaných rockových kapiel. Návštevníci podujatia sa budú môcť zabaviť pri hitoch legendárnej žilinskej formácie Hoten Toten či rock and rollovej nakladačke od prvej slovenskej punk-rockovej skupiny a dlhoročnej stálice EX-TIP. Šialenú šou príde predviesť tirolský gang Die Analphabeten so svojím nezameniteľným hudobným štýlom nesúcim názov „volxpunk“. Celý koncert odštartuje buran-punková partička a každoročná stálica Štupelfestu Gulerváč, po ktorej sa na pódiu predstavia obľúbení alko-punkeri Grobiani, ktorí v roku 2018 otvárali premiérový ročník ŠtupelFest-u.

3. ročník benefičného ŠtupelFest
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: ŠtupelFest)

Vstupenky a viac info nájdete TU.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu