Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

V Penati Golf Resort odštartovala výstavba apartmánového projektu LuxApartments

PR článok Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Peter Pagáč)

Cez víkend sa uskutočnilo slávnostné poklepanie základného kameňa projektu apartmánových domov LuxApartments v Golf Penati Resort pri Senici. Práce na projekte spustil developer výstavbou showroomu v štýle a pri použití drevených materiálov, typických pre samotný projekt. Celkovo päť apartmánových domov bude postupne vyrastať pri jazere v rezidenčnej časti golfového resortu. Prvé dva apartmánové domy plánuje developer dokončiť v priebehu golfovej sezóny 2021.

Projekt s primárnym využitím prírodných materiálov

Rezort Penati Golf Rezort má dlhodobo ambíciu pritiahnuť okrem golfistov aj širokú verejnosť, ktorá si môže oddýchnuť v prírode v rámci areálu s plochou vyše 220 hektárov. Projekt LuxApartments odpovedá na túto potrebu ponukou apartmánových domov, ktoré v areáli chýbajú. Jeho súčasťou je aj zveľadenie vonkajšieho priestoru vytvorením oddychovej pláže.

V Penati Golf Resort
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Jan Freire)

Trojposchodové drevostavby s apartmánmi rôznych veľkostí

Architekt Peter Pagáč navrhol apartmánové domy z drevených CLT panelov vyrábaných presne na mieru vo fabrike rakúskej spoločnosti Binderholz. Vďaka kombinácii dreva, ekologického zateplenia STEICO na báze dreva a špeciálnej fasády budú mať apartmány zdravú mikroklímu. Všetky priestory budú vybavené rekuperáciou pre prívod čerstvého vzduchu. Zabudovaná technológia Loxone sa bude starať nielen o udržiavanie teploty, ale aj o svetelnú náladu a podsvietenie, resp. hudbu. Apartmány svojou výbavou bude spĺňať parametre smart home bývania.

V Penati Golf Resort
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Martin Viazanko)

Projekt LuxApartment vyrastá na ploche 5 200 m2 priamo pri vode v rezidenčnej časti resortu. V piatich etapách ponúka celkovo 30 apartmánov. V súčasnosti na projekte pokračujú zemné práce a výstavba inžinierskych sietí a pripravuje sa budovanie základov

V Penati Golf Resort
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Peter Pagáč)

Viac informácií na https://www.luxapartments.sk/

Kontakt: info@luxapartments.sk

- reklamná správa - 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu