Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Nefunguje vám internet? Tieto 4 tipy vám s vaším pripojením zaručene pomôžu

Ilustračné foto PR článok
Ilustračné foto (Zdroj: Orange)

Poznáte tie chvíle, kedy si súrne potrebujete niečo vybaviť, no vaše domáce internetové pripojenie nefunguje podľa predstáv? Dnes už nemusíte čakať na zázrak. Práve teraz je ten pravý čas na zmenu a nákup rýchleho a spoľahlivého pripojenia pre celú rodinu. Na nový internet teraz navyše môžete získať až 100 eur.

Nefunguje vaše internetové pripojenie tak, ako si predstavujete? Vďaka týmto 4 tipom dostanete svoj domáci internet na úplne iný level. Konferenčný hovor v pracovni či príprava večere podľa receptu Jamieho Olivera na YouTube už nebude žiaden problém.

  1. Ako vylepšiť Wi-Fi signál?
    Musíte pracovať, no všetky miestnosti, kde dosiahne domáca wifina, sú obsadené? A čo tak pracovať na terase či v záhrade? Jednoducho si zaobstarajte Wi-Fi zosilňovač od Orangeu a signál budete mať v každom kúte domácnosti. A ostatní členovia sa o vašu pracovňu v tieni stromov ešte aj pobijú.

  2. Ako zostať v spojení, aj keď vypadne internet?
    Súrne sa potrebujete pripojiť na konferenčný hovor, no váš pevný internet má práve poruchu? Ak máte aktívnu službu Záložný internet v Orangei, máte ako náhradu bezplatne k dispozícii 10 GB mobilných dát, a tak sa môžete pokojne pripojiť.
  3. Kedy kupovať nový internet?
    Teraz, lebo vám naň prispejú. Či už sa chystáte na dovolenku alebo na nákupy, určite poteší každé euro k dobru. Orange svojim zákazníkom ponúka aj 100 eur. Dostanete ich formou kreditu na zákaznícky účet, aby ste mohli mať kvalitný pevný internet. Každý mesiac sa vám potom z účtu bude odpisovať po 5 € na platbu za internet. Sto eur takto môžu dostať všetci zákazníci, ktorí si k hlasovému paušálu zoberú na 24 mesiacov aj pevný internet.
  4. Ako si vybrať pripojenie pre vašu adresu?
    V paneláku, dome, meste či na dedine, skrátka takmer kdekoľvek už dnes máte na výber aj pevný internet. Orange ho poskytuje na 90-tich % územia Slovenska. Na výber máte optiku, DSL aj 4G internet. Nemusíte byť ale vôbec odborník na technológie, stačí vedieť, čo od internetu potrebujete, a v Orangei vám poradia, aký je pre vás na vašej adrese ten najlepší. Alebo na to použite inteligentného sprievodcu.

- reklamná správa - 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu