Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Česko-slovenská SuperStar vrcholí. Tipnite si, kto bude víťazom!

PR článok
(Zdroj: Nike)

Tipovanie už dávno nie je len o športových udalostiach. Zarobiť môžete na výsledkoch parlamentných či prezidentských volieb, staviť si môžete na filmové ocenenia, ale aj na to, kto bude ďalšou SuperStar. Nedeľňajší večer prinesie úspech najlepším spevákom. A úspech môže priniesť aj vám. S podaným tiketom v Niké!

O víťazovi rozhodnú diváci

Už tradičnou súčasťou televíznych show je aj spoločná súťaž talentovaných spevákov z Česka a Slovenska pod názvom SuperStar. Tisícky mladých ľudí sa snaží zaujať porotu, aby sa prepracovali až do finále. Vyprofilovala sa najlepšia pätica, ktorá sa v nedeľu večer bude uchádzať o priazeň divákov. Ten, ktorý získa najviac hlasov, sa stane novou česko-slovenskou SuperStar.

Trojnásobné slovenské zastúpenie

Medzi najlepších päť spevákov aktuálneho ročníka sa prepracovala pätica mladých ľudí. O priazeň divákov sa uchádza trojlístok zo Slovenska – Diana Kovaľová, Barbora Piešová a Giovanni Ricci. Česko zastupuje duo Dominika Lukešová a Martin Schreiner.

Dočká sa úspechu mladá Slovenka?

Bookmakeri Niké na celkové víťazstvo favorizujú mladú ešte len 15-ročnú Slovenku Dianu Kovaľovú. Tá každým vystúpením nestačí udivovať porotu a získava si čoraz viac priazeň aj fanúšikov. Ak si ju vyberiete na svoj tiket, váš vklad sa vynásobí zhruba o dvojnásobok. Bez šance ale nie je ani ďalšia Slovenka Barbora Piešová. „Šedá“ myš zaujala porotu nielen svojím hlasom, ale aj flegmatickou povahou. Dočká sa úspechu? Najväčším outsiderom bookmakerov je tretí zo Slovákov Giovanni Ricci. Jeho úspech by vám ale priniesol na vaše konto najväčší balík peňazí. Váš vklad by sa totiž vynásobil kurzom17! Zrodí sa prekvapenie?

Bohatá porcia stávok

Tipovať však môžete nielen celkového víťaza. Na svoje tikety si môžete vybrať aj to, či bude víťazom zástupca zo Slovenska. Či sa stane víťazom muži alebo žena. Alebo aj to, kto bude v TOP 3 najlepších spevákov tohtoročnej SuperStar! Čaká vás bohatá porcia stávok.

Tipujte v Niké!

Nedeľa bude patriť skvelým spevákom. Tipnite si v Niké, kto bude ďalšou SuperStar. Navyše, ak ešte nie ste hráčom v najväčšej stávkovej spoločnosti na Slovensku, zaregistrujte sa práve teraz. Lebo Niké každého nového hráča odmení. Pri registrácii si môžete vybrať bonus šitý na vašu mieru. Následne si môžete využívať výhody, ktoré ponúka členstvo v najväčšom klube spokojných hráčov – Klube Niké.

-reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu