Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Samsung znovu otvoril predajne, ponúka výnimočné zľavy a bonusy

Zľavy až do 60 % PR článok
Zľavy až do 60 % (Zdroj: Samsung)

V súvislosti s uvoľňovaním vládnych opatrení Samsung po dvojmesačnej prestávke znovu otvoril svoje značkové predajne a prichádza s akčnými cenami.

Zákazníci a záujemcovia o elektroniku si môžu prísť osobne pozrieť, vyskúšať a zakúpiť televízory, soundbary, chladničky, práčky, vstavané spotrebiče, vysávače, nositeľnú elektroniku a napríklad aj smartfón Galaxy Z Flip. Pri tejto príležitosti Samsung pripravil niekoľko výnimočných akcií, vďaka ktorým môžete získať výrazné zľavy na nákup elektroniky a ďalšie výhody.

Zľavy až do 60 %

Jedna z akcií sa týka vybraných modelov smartfónov, tabletov a nositeľnej elektroniky. Počas akčného víkendu, ktorý sa začína už v piatok 29. mája a trvá až do nedele 31. mája, si napríklad môžete zakúpiť jeden z modelov Galaxy A série (A10, A20, A50, A51, A71) so zľavou 30 %. Zľavu 50 % dostanete na jeden z lacnejších modelov série Galaxy S a Note, čiže ak si kúpite smartfón Galaxy S20, dostanete Galaxy S10 Lite s 50 % zľavou. Pri kúpe tabletu Galaxy Tab A 10.1 získate zľavu 60 % na kúpu Galaxy Note10 Lite. A ak si vyberiete niektoré zo smart nositeľných zariadení, lacnejšie z dvojice dostanete o 50 % lacnejšie.

Ak sa vám nepodarí navštíviť jednu z predajní v piatok a ani v sobotu, nezúfajte. Akciu môžete využiť aj v internetovom obchode www.samsung.sk, kde trvá až do nedele. Akcia platí do vypredania zásob a počas víkendu môže prísť k jej obmene.

Akcia "Vymeň starý za nový"

Zároveň stále môžete až do 31. mája využiť akciu Vymeň starý za nový, v rámci ktorej môžete odpredať svoj starý telefón a pri kúpe jedného z modelov série Samsung Galaxy S20 I S10 I Note10 získate späť až 630 EUR za staré zariadenie. Výkupná suma 630 EUR pritom reprezentuje najvyššiu výkupnú cenu použitého smartfónu Samsung Galaxy S10+. V rámci výkupu je možné odpredať aj zariadenia iných značiek. Zvýhodnený výkup sa však týka len vybraných modelov Samsung.

Nákup bez starostí - možnosť vrátiť tovar až do 90 dní

Navyše stále platí možnosť, že vybraný tovar značky Samsung, ktorý si zakúpite do 30. júna tohto roka, môžete vrátiť až do 90 dní (max. však do 28. septembra 2020) bez udania dôvodu a bude vám späť vyplatená plná cena tovaru. Možnosť vrátenia tovaru sa vzťahuje na televízory, soundbary, chladničky, práčky, sušičky, kombinované práčky so sušičkami, vysávače, vstavané produkty aj mikrovlnné rúry a riadi sa podmienkami a procesmi konkrétneho predajcu.

Nakupovať tak môžete bez obáv z budúcnosti, kedy by sa vaša finančná situácia mohla zhoršiť alebo proste len neviete, či vám daný produkt bude vyhovovať. Ak sa rozhodnete výrobok vrátiť, nikto nebude zisťovať dôvody a peniaze získate automaticky späť.

Uvedená akcia platí pri nákupe v značkových predajniach Samsung, na www.samsung.sk a u ďalších vybraných predajcov elektroniky a riadi sa podmienkami a procesmi konkrétneho predajcu.

Predavači majú rúška, vystavené produkty sa dezinfikujú

Znovuotvorenie značkových predajní Samsungu sa neobišlo bez prísnych bezpečnostných opatrení. Všetci zamestnanci majú povinnosť nosiť rúška a vystavené produkty pravidelne dezinfikujú, rovnako ako priestory predajní. Štandardné prémiové služby však zostávajú zachované bez zmeny. Odborne vyškolený personál vám prevedie kompletné dáta zo starého telefónu do nového, poradí s výberom, odstráni technické problémy a pomôže s nastavením vášho zariadenia. Rovnako je možné priamo na mieste dohodnúť nákup na splátky, prémiový servis alebo ďalšie špeciálne služby.

Značkové predajne Samsung sa nachádzajú v bratislavských nákupných centrách Avion a Bory Mall, v SC Europa v Banskej Bystrici a košickom Auparku.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu