Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Prekvapenie pre fanúšikov: Za všetkým bol po celý čas DESMOD!

PR článok Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Kaufland)

Posledným z úspešnej série online koncertov vo vašej obývačke bude definitívne DESMOD. Veľké prekvapenie pre všetkých fanúšikov slovenskej kapely dnes na svojich sociálnych sieťach zverejnil Kaufland.

Ak ste si obľúbili víkendové koncerty vo vašej obývačke, ktorými posledných pár týždňov fanúšikov slovenskej hudby zabával Kaufland, túto sobotu o ôsmej určite nepremeškajte DESMOD. Prekvapenie pre všetkých fanúšikov obľúbenej slovenskej kapely si Kaufland pripravil ako pomyselnú čerešničku na záver úspešnej multižánrovej série koncertov #kauflandvasbavi. Online koncert skupiny DESMOD, prenášaný LIVE a bezplatne do domácností všetkých hudobných fanúšikov, bude už definitívne posledný v sérii. 

Identitu posledného interpreta odhalil Kaufland na sociálnych sieťach po tom, čo dal svojim fanúšikom možnosť tipovať, o koho posledný festivalový víkend pôjde. Kto to naozaj bude mohli hádať nielen na Instagrame Kaufland Slovensko, ale aj na facebookovej stránke Kaufland Slovenská republika.

Prekvapenie pre fanúšikov: Za
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Kaufland)

Ak ste sa zaradili medzi pravidelných divákov festivalovej zábavy v obývačke, máme pre vás malé upozornenie. LIVE prenos skupiny DESMOD sa nebude vysielať v nedeľu, tak ako bolo zvykom, ale výnimočne v sobotu 30. mája. Neviazaná zábava so skupinou DESMOD odštartuje v sobotu o 20.00 hod. na www.kauflandvasbavi.sk.

Nedeľa s Kauflandom bude totiž patriť tým najmenším a 11-hodinovému online maratónu vystúpení najobľúbenejších detských interpretov v rámci Kaufland detského festivalu ONLINE. Zábavu pre celú rodinu si ako darček k MDD v nedeľu môžete naklikať na stránke www.detskyfest.sk.

#kazdyprekazdeho #spolocnetozvladneme #rozhodujuciny

Ak ste uplynulých pár víkendov nestihli vystúpenie IMT SMILE, Kollárovcov, Polemicu, Lukáša Adamca či Kandráčovcov naživo,  zabavte sa s nimi z archívu na www.kauflandvasbavi.sk.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu