Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Používate kvalitnú dezinfekciu? Prichádza k vám Dezix od Mikrochemu.

Ilustračné foto PR článok Zobraziť galériu (7)
Ilustračné foto (Zdroj: Mikrochem)

Ochrana zdravia je v tomto období potrebnejšia viac ako kedykoľvek pred tým.

Kvôli čoraz častejšiemu výskytu vírusu COVID-19 sa snažíme zabezpečiť prostredie bez baktériami všemožnými prostriedkami, medzi ktoré patrí aj dezinfekcia. Avšak nie každá dezinfekcia, ktorú nám ponúkajú rôzni predajcovia, je dostatočným prostriedkom pre boj s vírusmi. Na trhu sa však vyskytujú aj firmy, ktoré sú dostatočne certifikované a ponúkajú kvalitné prostriedky. Jednou z takýchto firiem je aj Mikrochem.

Od laboratórií, až do domácností

História Mikrochemu sa píše od roku 21.11.1990, kedy vznikla ako jedna z prvých súkromných chemických výrobných firiem. Spočiatku produkovala čisté chemikálie pre laboratórne účely a rozširovala produktové portfólium tak, že sa stala v 90-tych rokoch dominantnou spoločnosťou v tomto segmente na Slovenskom trhu.  V roku 1992 získala licenciu od SAV, na výrobu vzácneho cukru D+manózy, ktorý produkuje do dnešných dní.

Dnes môžeme povedať, že hlavná oblasť podnikania je farmaceutická výroba, hlavne produkcia API (aktívne farmaceutické ingrediencie) niektorých liekov a výživových doplnkov. Po projekte na výrobu účinnej látky pre nový spôsob diagnostiky rakoviny hrubého čreva spoločnosť získala aj certifikácie od FDA USA ( Food and Drug Administration).

Vzhľadom na tieto skúsenosti, ako aj cieľavedomosť vedenia firmy, sa kvôli momentálnej situácii Mikrochem okamžite pustil aj do výroby dezinfekcie. Nakoľko firma dodávala chemické latky do zdravotníckych zariadení na báze  etanolu už celé desaťročia, krok k výrobe oficiálnej dezinfekcie bol relatívne rýchly, technologicky a výrobne ľahko riešiteľný. A tak vznikla dezinfekcia DEZIX.

Dezinfekcia
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Mikrochem)

Maximálny objem, dodržiavaná štandardná kvalita

Nakoľko je táto firma certifikovaná aj zo ŠÚKL-u (Štátny ústav pre kontrolu liečiv), produkcia Dezinfekcie DEZIX  je kontrolovaná pracovníkmi QC. Tento dezinfekčný gél dokáže zlikvidovať 99,9% baktérií vrátane COVID-1 a na jeho výrobu sú používané kvalitné suroviny od známych dodávateľov. O firme Mikrochem vypovedá a história niekoľko desiatok rokov a pozitívny ohlas nielen od dodávateľov ale aj od zákazníkov. Tomu tak isto zodpovedá aj motto, ktorým sa táto firma riadi a to že „kvalita a spokojnosť našich zákazníkov je pre nás absolútnou prioritou.“.  

Dezinfekcia
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Mikrochem)

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu