Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Vírus ničí kultúru: VYJADRENIE Predpredaj.sk a inštrukcie k podujatiam

PR článok Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: pixabay)

Prečítajte si vyjadrenie ticketingovej spoločnosti Predpredaj.sk k súčasnej situácii so zrušenými či presunutými podujatiami. V článku nájdete aj inštrukcie a zoznam presunutých alebo zrušených podujatí.

Situácia s vírusom COVID-19 na Slovensku je vážna, počet potvrdených prípadov dnes prekonal stovku. Ak nemusíte ísť von, nechoďte. Ak predsa len musíte, používajte rúško alebo iné pomôcky na zakrytie tváre a dodržujte odstup od ľudí aspoň 2 metre.

Od 10.3. platí na celom Slovensku zákaz verejných podujatí. Desiatky koncertov, divadiel či športových podujatí sa buď zrušilo alebo, v lepšom prípade, presunulo na neskorší termín.

Ak patríte medzi ľudí, ktorí majú zakúpené vstupenky na niektoré zo zrušených či presunutých podujatí, sledujte inštrukcie na stránkach ticketingových služieb alebo organizátorov.

Predpredaj.sk eviduje k dnešnému dňu približne 140 zrušených alebo presunutých podujatí. Kompletnú tabuľku aktualizujú niekoľkokrát denne, nájdete ju TU.

Ako sa k celej situácii stavia jeden z najväčších sprostredkovateľov vstupeniek na Slovensku? „Milí fanúšikovia hudby, divadla, športu či iných podujatí, ako prvé by sme sa chceli poďakovať za vašu trpezlivosť pri vybavovaní všetkých komunikácií v rámci zrušenia, či presunutia podujatí. Veľmi si vážime váš prístup a tak isto ďakujeme, že k nám pristupujete ako ľudia a chápete súčasnú situáciu. Mrzia nás momentálne problémy, v týchto dňoch evidujeme stovky požiadaviek k zrušeným alebo presunutým podujatiam. Požiadavky vybavujeme postupne a každým dňom pribúdajú desiatky ďalších. Preto vás prosíme o trpezlivosť a o využívanie verejne dostupných informácii a inštrukcií na našej stránke. Všetky informácie, ktoré máme od organizátorov, pravidelne aktualizujeme v tabuľke s dotknutými podujatiami. Ďakujeme vám za trpezlivosť a ľudskosť.“ Vyjadrenie poskytla ticketingová služba Predpredaj.sk.

Vírus ničí kultúru: VYJADRENIE
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: pixabay)

Ako to funguje?

Pri zakúpení vstupeniek online je postup refundácie takýto:
Ako prvé musí dostať ticketingová spoločnosť informáciu od organizátora. Následne rozpošle maily daným zákazníkom o stave podujatia aj s inštrukciami pre vrátenie peňazí. Zákazník postupuje podľa inštrukcií a pošle v separátnom maily všetky potrebné informácie, ďalej čaká, kým mu budú peniaze pripísané na účet. Pri presunutých podujatia ostávajú vstupenky v platnosti, ak vám nevyhovuje nový termín, môžete požiadať o vrátenie vyššie spomínaným spôsobom (mnoho ľudí však vrátenie nevyžaduje a vyjadruje tak solidaritu s organizátormi).

Pri zakúpení vstupeniek na predajnom mieste:
Vstupenky zakúpené na predajnom mieste si v prípade zrušenia alebo presunutia podujatia môžete refundovať priamo na danej prevádzke. Ak ste zanechali na seba kontakt – budeme vás kontaktovať.

Pozrite si aj najčastejšie kladené otázky a odpovede od Predpredaj.sk:

  • „O vrátenie peňazí som žiadal pred pár dňami, ale zatiaľ sa mi nikto neozval.“
    V súčasnosti evidujeme stovky požiadaviek a kvôli náporu sme posilnili reklamačné oddelenie. Chvíľu to však potrvá.
  • „Neviem nájsť mail s inštrukciami k zrušenému alebo presunutému podujatiu.“
    Prosíme, skontrolujte si aj spam a iné priečinky v maily, cez ktorý ste si vstupenky objednávali. Maily s inštrukciami rozposielame postupne, veľakrát sa stane, že zákazník kontroluje iný mail, alebo neskontroluje ostatné priečinky.
  • ,,Zruší sa tento koncert?“
    Všetky informácie, ktoré máme, aktualizujeme na našej stránke. Ak tam vaše podujatie nie je, pravdepodobne nám ešte organizátor nedal informácie k presunu či zrušeniu.
  • ,,Koľko trvá vrátenie peňazí?“
    Momentálne nevieme povedať. Požiadavky vybavujeme postupne a najrýchlejšie ako vieme.
  • ,,Evidujete môj mail?“
    Ak sa vám zatiaľ nikto neozval, neznamená to, že sa váš mail stratil. K niektorým požiadavkám sa dostaneme až o týždeň od prijatia. Prosíme, buďte trpezliví. Ďakujeme.

​-reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu