Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Jazda, na akú nezabudnete. Výstava Motocykel prinesie očakávané novinky, adrenalín aj zábavu

PR článok Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Motocykel boat show)

Silné stroje, vôňa benzínu a rozžeravených pneumatík, ale aj smart elektromobilita v podobe e-skútrov, bicyklov a kolobežiek a k tomu jedinečná výstava na mieru vyrobených motoriek a veteránov. Výstava Motocykel, ktorá mieri do Bratislavskej Incheby, od 12. do 15. marca prinesie bohatú nádielku pre drsných motorkárov aj tých, ktorí sa chcú po meste či v prírode pohybovať slobodnejšie, alebo sa jednoducho radi pozerajú na motorky.

Najočakávanejšie novinky a premiéry

Blížiaci sa 20. ročník výstavy sľubuje skvelý zážitok. Návštevníci si budú môcť zblízka prezrieť modely obľúbených svetových motoznačiek vrátane početných noviniek a premiér.

Napríklad, Harley-Davidson predstaví prvý elektrický motocykel LiveWire a dve pripravované novinky z platformy strednej objemovej triedy – modely Pan America a Bronx. Značka Kawasaki prichádza so sériou modelov s TFT displejom s mobilnou konektivitou (Z900, Z650, Ninja 650 a Ninja 1000SX). Hlavnými „ťahákmi“ značky Honda budú zasa nové modely CBR1000RR-R Fireblade, CRF 1100L Africa Twin, skúter SH125i a inovovaný model Rebel. Novinkou na trhu je spoločný projekt vyplývajúci zo spolupráce gigantov CFMOTO a KTM s účasťou rakúskeho dizajnového štúdia KISKA – model CFMOTO 650GT. Pozornosť nepochybne upúta aj model z limitovanej edície iba 30 kusov - Moto Morini Super Scrambler 1200, a legendárny anglický café racer Norton Dominator Black Line.

Návštevníci uvidia aj unikátny model elektrického skútra značky Super Soco – CPx, ktorý dosiahne maximálnu rýchlosť až 90 km/h, či smart skútre značky Ecooter, a to hneď prostredníctvom troch modelov: Ecooter E1R, E2R a E2R Dual, ktorý dokáže prejsť vzdialenosť až 200 km. Garážovanie motorky bude hračkou vďaka novým garážovým boxom Rossier, ktorý sú vhodné aj pre štvorkolky a bicykle.

Jazda, na akú nezabudnete.
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Motocykel boat show)

„Rolls-Royce medzi motorkami“

Na výstavu Motocykel sa podarilo dostať až dva exkluzívne modely značky Brough Superior, ktorá si už pri jej vzniku vyslúžila prezývku „Rolls Royce medzi motorkami“. Prvým z nich je Anniversary, ktorý sa zrodil pri príležitosti 100. výročia značky v limitovanom počte sto kusov. Ako ďalší spoznajú návštevníci motorkársky klenot v podobe modelu Pendine Sand Racer. Oba budú živým dôkazom, že značka v ničom nezostala dlžná svojmu pôvodnému označeniu.

Adrenalín a vôňa benzínu...

Kaskadérska moto-show v podaní českého stuntridera Adama Peschla a jeho Special Brothers Crew chytí za srdce nielen drsných motorkárov. Každý deň od štvrtka do nedele sa návštevníci môžu tešiť na nádielku odvážnych a nebezpečných kúskov vrátane drift show, show na štvorkolkách či špeciálnych motorkárskych ukážok. Nebudú chýbať autogramiády a stretnutia nielen s kaskadérmi, ale aj s motocyklovými reprezentantmi.

...ale aj bezpečnosť na motorke a testovacie jazdy

Bezpečná jazda je prvoradá a k zodpovednému správaniu sa v cestnej premávke je potrebné viesť už aj deti. Aj preto na výstave nebude chýbať detské dopravné ihrisko, ktoré najmenším návštevníkom umožní naučiť sa rozpoznať dopravné značky a to, ako by sa mali správať na ceste. K dispozícii bude aj testovanie e-skútrov, e-bicyklov, e-kolobežiek a skútrov značky Honda.

Customs of Slovakia – motorky podľa želania majiteľa a skvelý program

K obľúbeným súčastiam výstavy patrí expozícia Customs of Slovakia venovaná jedinečným motorkám vyrobeným či upraveným podľa želania ich majiteľa. Tí odvážnejší budú môcť na mieste využiť služby tatéra, barbera a inšpirovať sa prácou airbrushera.

Nové motorky vs. veterány

Vrátiť sa do starých čias budú môcť návštevníci vďaka lákavej výstave veteránov, ktorá predstaví množstvo unikátnych zachovalých kúskov.

Spoločne s výstavou Motocykel sa v dňoch 12. – 15. marca uskutoční aj výstava lodí a príslušenstva Boat Show.

Jazda, na akú nezabudnete.
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Motocykel boat show)

Viac informácií získate na www.incheba.sk a vstupenky si pohodlne zakúpite cez Predpredaj.sk.

-reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu