Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

V ženskej spoločnosti s Karin Majtánovou to vrie nápadmi

PR článok Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: Jana Gubrická)

V ženskej spoločnosti možno klebetiť aj múdro. Karin Majtánová, ktorú poznáme z televízneho Dámskeho klubu, sa preto obklopila ľuďmi, ktorí majú čo povedať. Na príjemne strávený večer v legendárnej reštaurácii Štefánka by Pulitzer, ktorá dýcha históriou a je poznačená výnimočnými stretnutiami s výnimočnými ľuďmi, sa tešia mnohé známe osobnosti.

Na príjemný večer s názvom V ženskej spoločnosti s Karin Majtánovou zavíta aj módny guru Fero Mikloško, ktorý prevedie dámy svetom módnych inšpirácií a povie, čo v móde radšej ignorovať.

Kadernícky mág Igor Novosad pohladí vaše vlasy cennými radami, ako byť trendy a ktorým chybám pri ošetrení koruny krásy sa treba určite vyhnúť. Markizácka moderátorka Janka Hospodárová má recept na večný optimizmus i potrebnú dávku ženského sebavedomia.

Robert Schemmer zo Super Zoo iste zaujme novinkami ohľadom "psieho sveta" nielen z hľadiska správnej výživy a starostlivosti o najlepších priateľov človeka, ale inšpiruje k tomu, ako vytvoriť pre vašich miláčikov čo najlepší a najhravejší domov.

V ženskej spoločnosti s
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Jana Gubrická)

Ambasádorka francúzskej kozmetickej značky Altheagrey Ivana Krupcová prezradí, čo pristane ženskej pleti a čo by na vašej poličke v kúpelni rozhodne nemalo chýbať.

No a kde už nezaberajú krémy, tam pomôže skúsená ruka plastickej chirurgičky Barbory Brezovej z klinky YES Visage, ktorá presne vie, kedy je zákrok nevyhnutný a ako pomôcť tak, aby boli riešenia pre dámy nielen komplexné, ale aj šetrné a bezpečné.

Nuž a čo môže byť lepším doplnkom pre ženskú spoločnosť, ako úspešný mladý muž? A keď okrem svojej prítomnosti dokáže rozvíriť dobrú náladu aj spevom, Tomáš Bezdeda je to pravou voľbou. 

V ženskej spoločnosti s
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Jana Gubrická)

Pri speve a diskusiách však večer nekončí. Úžasným vrcholom večera s názvom V ženskej spoločnosti s Karin Majtánovou bude tombola. Prvou cenou je týždenný zájazd s Dámskou jazdou do Turecka od Happy Travel, ktorého sa zúčastní okrem Karin Majtánovej aj Janka Hospodárová. Pre jednu z prítomných dám to bude naozaj parádna výhra, ani ostatné však neobídu celkom naprázdno.

V utorok 10. marca o 18.00 je Štefánka by Pulitzer otvorená pre dámy bažiace nielen po pohári vína a dobrého jedla, ale najmä po spomienkach na úžasne strávený večer v spoločnosti výnimočných ľudí, ktorí vo vás vzbudia túžbu a pocit, že na tomto svete je radosť žiť. Ak sa pridajú aj muži, radosť sa znásobí...

Výťažok z konzumného, tomboly a v stupného bude použitý pre psíkov v núdzi prostredníctvom OZ Pomáhajme spolu. Príďte si užiť zaujímavý večer aj vy a prispejte na dobrú vec.

V ženskej spoločnosti s
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Jana Gubrická)

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu