Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Chystáte sa splodiť potomka? Na TOTO si dajte obrovský pozor!

PR článok
(Zdroj: zerex)

Výsledky testov na jednotku, “skúšate” tak často, ako je to len možné a stále nie a nie otehotnieť! Pýtate sa “prečo vy”?

Niektoré príčiny, ktoré vám bránia splodiť potomka, sú tiché a nemusíte o nich ani vedieť. V skutočnosti však útočia na vašu plodnosť a vy sa nestačíte čudovať. Pomôže vám chudnutie, použitie tabletiek na potenciu alebo sú riešenia celkom inde?

Čo môže likvidovať vašu plodnosť?

1.  Stres

Samotný stres nie je príčinou neplodnosti. Môže však zapríčiniť ďalšie ťažkosti, ktoré s nedostatočnou plodnosťou už veľmi úzko súvisia. Stres negatívne ovplyvňuje:

●     kvalitu stravovacích návykov - v období stresu podvedome siahame po nie veľmi zdravých a výživných jedlách, čo môže byť príčinou obezity,

●     produkciu testosterónu, najdôležitejšieho mužského hormónu - keď je telo v stresovej situácii, na úkor pohlavného hormónu produkuje stresový hormón kortizol. Ovplyvnené môže byť mužské libido, výdrž aj celková energia.

●     správanie - nervozita neprospieva medziľudským vzťahom, ani potencii.

Tip: Ako si pomôcť od nervozity a ako ukľudniť nervy? Pomôcť môžu tradičné ukľudňujúce bylinné zmesi vo forme čaju na ukľudnenie alebo doplnkov výživy na stres. Látky obsiahnuté vo valeriáne lekárskej, medovke lekárskej či mučenke pleťovej podporujú duševné zdravie, relaxáciu aj zdravý spánok.

2.  Nadváha a obezita

Nadmiera telesného tuku a nedostatok pohybu negatívne vplývajú predovšetkým na ženskú plodnosť, pretože môže vážne ovplyvniť funkcie vaječníkov. V prípade mužov môže obezita stáť za nedostatkom energie a nezriedka sa stretávajú s nedostatočnou erekciou. A kde je problém s erekciou, tam sa aj potomok plodí obtiažnejšie.

3.  Nedostatok spánku

Spánok je naozaj podceňovanou, avšak dôležitou súčasťou fyzického a emocionálneho zdravia. Je známe, že potrebný čas k tomu, aby mal ľudský organizmus dostatok relaxácie, je 8 hodín denne. Poruchy spánku môžu prispieť k rozvoju chorôb, vrátane srdcovocievnych, hypertenzie, depresie aj stavov úzkosti. Dlhodobý nedostatok spánku môže vyústiť do chronickej únavy a vyhorenia.

Doplnky stravy na podporu mužskej plodnosti

Ak predsa len chcete vašu plodnosť posmeliť, vyskúšajte tabletky obsahujúce tradičné byliny, vitamíny a minerály.

Párom snažiacim sa o splodenie dieťaťa môže nádej poskytnúť doplnok výživy na prírodnej báze Zerex Ultragold.

Obsahuje extrakty z kotvičníka zemného, macy peruánskej, schizandry čínskej, zinok, a dôležité vitamíny. Tieto zložky majú priaznivý vplyv na početnosť a pohyblivosť spermií, priaznivo vplývajú na udržanie sexuálnej kondície a vitality v každom veku, a pôsobia na správnu funkciu reprodukčného ústrojenstva. Zároveň ho nájdete ako voľne dostupný doplnok, ktorý si pomocou zopár klikov objednáte v e-shope.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu