Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Dva dni plné krásy v Inchebe

Dva dni plné krásy v Inchebe PR článok Zobraziť galériu (2)
Dva dni plné krásy v Inchebe (Zdroj: Shutterstock)

Beauty maniačky, buďte v strehu! V bratislavskej Inchebe už tento piatok a sobotu 7. a 8. februára uvidíte novinky v líčení, účesoch, manikúre, ale aj tipy pre tú najkrajšiu svadbu. Medzinárodný veľtrh kozmetiky INTERBEAUTY sa uskutoční spoločne s najväčším slovenským Svadobným veľtrhom a novou výstavou Gentleman Expo. Na čo všetko sa môžete tešiť?

Tipy na líčenie a skvelé vlasy

Veľtrh Interbeauty bude dejiskom prestížnych kaderníckych a vizážistických súťaží.

O tipy a triky na bezchybný make-up sa podelia známe tváre - Veronika Porubská (@meloniewild), ktorá predvedie svadobné líčenie; Nikola Halvoňová (niky_rich); Sandra Baumgartner (@sanybau), ktorá ukáže plesový make-up; či Zuzana Šutjaková (zuzanasutjak), ktorá vám dá rady na glamour makeup. Chýbať nebude ani Lucia Sládečková (@lucidstyle_official). V celoslovenskej súťaži kaderníkov a vizážistov z celého Slovenska INTERBEAUTY TROPHY sa môžete inšpirovať retro líčením 50. rokov, líčením v štýle Madonny z 80. rokov, progresívnym účesom a aktuálnymi trendmi v účesoch na deň a večer.

Zároveň môžete využiť vlasové poradenstvo na pódiu Vlasy/Vizáž a zistiť, čo vám pristane.

Bezplatné skrášľovacie služby

Skvelá správa pre všetkých „krásychtivých“ návštevníkov – na Interbeauty môžete využiť bezplatné skrášľovacie služby a odísť napríklad s novou manikúrou alebo líčením. Pre pánov budú k dispozícii služby barberov a na tých odvážnejších budú čakať dokonca aj tatéri.

Upravené nechty a perfektná manikúra

Nechty sú našou vizitkou. Na Interbeauty sa môžete inšpirovať precíznou prácou počas súťaže NAILPRO CUP SLOVAK 2020. Ako bude vyzerať manikúra na tému „sladké sny“, „dámska kabelka“ či „talianske ráno“? Príďte sa inšpirovať.

Zmenáreň naživo...

...alebo hľadanie vášho nového looku. Zažite s nami úžasnú premenu niekoľkých odvážlivcov, ktorí sa neboja výraznejšej zmeny! Nový zostrih, farba vlasov a make-up dokážu dvihnúť sebavedomie, presvedčte sa o tom.

Dva dni plné krásy
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: incheba)

Odvážny body art

Majstrovstvá SR v maľovaní na telo BODY ART 2020 s postupom do svetového kola budú pestrofarebou prehliadkou zručností make-up artistov hneď v niekoľkých kategóriách.

Novinky pre nevesty a nová výstava pre pánov

Ak chystáte svadbu, môžete si odbehnúť na súbežný Svadobný veľtrh, kde nájdete nielen veľkú ponuku svadobných šiat, doplnkov, spoločenských šiat, smokingov, obrúčok a šperkov, tipov na kvetinovú výzdobu, ale objavíte aj krásne torty a koláčiky, menu na svadobný stôl a všetko, čo z vášho Dňa D urobí nezabudnuteľný zážitok. Pánov pozývame na novú výstavu Gentleman Expo s ponukou oblečenia a doplnkov na voľný čas i do práce a inšpirácií pre biznis.

Viac zistíte na www.incheba.sk a vstupenky si pohodlne zakúpite cez Predpredaj.sk.

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu