Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Večerná škola, ktorá vám pomôže nazrieť do tajov ľudskej mysle

Večerná škola Brainery PR článok Zobraziť galériu (3)
Večerná škola Brainery (Zdroj: HighBrõws)

Ak hľadáte rýchle návody, ste na zlej adrese. V Brainery zázraky na počkanie nerobia. Koncept “Zručnosti BudúCnosti“, ktorý je predmetom tejto večernej školy, vám vysvetlí ľudské správanie z evolučnej perspektívy a pomocou najnovších poznatkov z behaviorálnych vied a neurobiológie.

Nikomu z nás zrejme neuniklo, že charakter práce sa mení priamo pred našimi očami. Drony dokážu doručiť zásielky na miesta, kde to kedysi možné nebolo. Autá dokážu jazdiť bez ľudí, roboty vyriešiť náročné právne prípady, či rozlúštiť ľudský genóm. Realitou je, že čoraz viac práce sa automatizuje a robotizuje a schopnosti, ktoré napomáhajú efektívnej sociálnej interakcii sa stávajú absolútnou nevyhnutnosťou. Práve automatizácia a robotizácia nám môžu pomôcť vytvoriť priestor a čas pre humanizáciu profesií, ktoré vykonávajú ľudia.

Je to jednou z najväčších výziev súčasnosti. Ale sme na ňu pripravení?

Večerná škola Brainery
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: HighBrõws)

Večerná škola Brainery otvorená pre verejnosť, pod vedením Olívie Hurbanovej – aktuálnej Lektorky roka, adresuje túto výzvu a v priebehu 3 mesiacov vyzbrojí ľudí zručnosťami nevyhnutnými pre 21. storočie.  Od 11. 2. 2020 sa každý utorok v krásnych priestoroch FACHu budú účastníci kurzu postupne venovať týmto témam: Ľudské rozhodovanie a kritické myslenie, Emocionálna a sociálna inteligencia, Kognitívne skreslenia vo vyjednávaní, Veda o presviedčaní, Kreatívne a adaptívne myslenie, Konverzačná inteligencia, storytelling a vystupovanie na verejnosti. 

Tieto zručnosti momentálne hrajú prím aj podľa prestížnych svetových inštitúcií ako Fortune 500 alebo Institute for the Future a ich rozvoj vám zabezpečí komparatívnu výhodu na trhu práce. „Každá zručnosť má svoju váhu, ale len ich vzájomné funkčné prepájanie prináša skutočnú pridanú hodnotu. Darmo totiž niekto bude skvelý v argumentovaní, keď mu bude chýbať sociálna a emočná inteligencia,“ dodáva Matej Kucek, spoluzakladateľ Brainery

„V Brainery sa budeme snažiť o budovanie kultúry, kde pochybnosť, intelektuálna pokora a kritické myslenie bude oceňované viac ako sebavedomie a neotrasiteľná viera v správnosť vlastných názorov,“ dopĺňa lektorka roka - Olívia Hurbanová.

Ak teda patríte medzi tých, ktorí sa nad vecami radi zamýšľajú, spochybňujú a neustále sa pýtajú – táto večerná škola je práve pre vás. Okrem interaktívnych prednášok tu študentov čakajú rôzne cvičenia, testy, certifikované hry a diskusie. Po ukončení študenti získajú certifikát o absolvovaní. Svet sa mení obrovskou rýchlosťou a vďaka Brainery naň budete pripravený. Ešte váhate? V Brainery to ocenia. ☺

-reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu