Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Dana (-20kg): Konečne výnimočný trik na chudnutie, ktorý naozaj funguje!

PR článok Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: StockholmDiet.com)

Tento príbeh je možno aj o vás - prečítajte si Danine skúsenosti! Verte v seba - môžete sa zbaviť týchto extra kíl! Úbytkom hmotnosti získate nielen krásne telo, ale dostanete aj komplimenty od ostatných o svojom krásnom vzhľade, vaše sebavedomie, práceschopnosť a zdraví sa zlepší. Nestrácajte svoj sen o štíhlom tele - pripojte sa k tisícom žien a mužov, ktorí sa práve rozhodli získať štíhle telo!

Aký bol váš posledný zážitok pri chudnutí?

Dlho som bojovala so svojou váhou. Začala som samozrejme znižovaním porcie jedla. Vyskúšala som všetky tradičné metódy. Potom dokonca aj diétu Dukan, ale to bolo také drastické, že som nebola pripravená to urobiť dvakrát - nikomu to neprajem! A keď som to prestala robiť, moja váha sa vrátila s pomstou. Časom som pochopila, že svoj problém s hmotnosťou nedokážem vyriešiť bez odbornej pomoci.

Aká bola vaša motivácia schudnúť práve teraz?

Vo veku 38 rokov moje analýzy ukázali zvýšené hladiny cholesterolu, čo znamená, že kardiovaskulárne zdravie je ohrozené! Pravidelne ma bolel chrbát, na nohách sa začali objavovať škaredé žily a pri chodení po schodoch som mala nedostatok dychu. Nehovoriac o tom, že som sa nemohla pozrieť do zrkadla ... Posledná kvapka bola moja dovolenka, po ktorej som sa hanbila ukázať svoje fotografie - extra kilá boli jediné, čo som videal.

Ako ste sa dozvedeli o Štokholmskej diete?

Štokholmská dieta je už nejakú dobu populárna a vedela som, že ju chcem vyskúšať. Raz, keď som prehľadávala internet, som videl veľmi dobrú ponuku a rozhodol sa prihlásiť.

Kliknite sem a vytvorte si svoj plán chudnutia!

Dana (-20kg): Konečne výnimočný
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: StockholmDiet.com)

Ako sa vám podarilo kontrolovať stravu?

Toto je veľmi premyslená a zdravá dieta. Necítila som hlad alebo túžbu po zakázaných produktoch, pretože tu jednoducho žiadne nie su. Pre mňa to vyzeralo pohodlne a ľahko, pretože všetko bolo predo mnou. Musela som len sledovať a užívať si výsledky. Nebudete tomu uveriť, ale výsledky sa dostavily po prvom týždni, keď moja váha ukázal, že som stratila 4 kilogramy! To bola najväčšia motivácia pokračovať.

Práve som schudla 20 kilogramov. Je to plná benzínová nádrž, ktorú nemusím brať so sebou! Úbytkom hmotnosti sa strácajú aj moje zdravotné problémy - analýzy sú lepšie ako kedykoľvek predtým. Odkedy som začala s touto diétou, neochorela som ani raz!

Ľudia, keď uvideli túto zmenu, prichádzajú ku mne a prosia ma, aby som odhalila svoje tajomstvo. Každý deň dostavám komplimenty, pretože konečne môžem nosiť oblečenie, ktoré zvýrazňuje moju postavu. Dokonca aj môj syn hovorí, že vyzerám o 10 rokov mladšia.

Čo by ste odporučili ľuďom s extra kilami?

Každý z nás si zaslúži mať štíhlu postavu. Schudnite sami pre seba, nie pre ostatných! Štokholmská strava bude vaším najlepším pomocníkom, preto odporúčam začať hneď teraz!

KLIKNITE SEM A UŽÍVAJTE SI KRÁSNE ZMENY VO SVOJOM ŽIVOTE

- Reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu