Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Spoznajte magazín TECHBOX, má až 180 strán!

TECHBOX PR článok Zobraziť galériu (4)
TECHBOX (Zdroj: Techbox)

Doprajte si poriadnu porciu relaxu. V magazíne TECHBOX zima 2019 len za 3,99 € už tradične nájdete najlepšie čítanie pre tech nadšencov.

Na dlhé zimné večery sme pre vás v TECHBOX zima 2019 pripravili extra porciu rozhovorov. Ten hlavný a titulkový je s Tomášom Brngálom, ktorý verí, že budúcnosť je rozšírená a virtuálna realita. Ako sam povedal: „Brutálne tomu veríme!“ Tiež sme vyspovedali Martina Ohradzanského z NAY, Milana Šlachtu z Bosch Group alebo Roberta Hatalu z Mercedes-Benz Slovakia.

TECHBOX
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Techbox)

Lifestyle na 12 stranách vám predstaví plejádu šikovných technologických vychytávok, ktoré našu modelku dostali do nie úplne štandardných situácií. Tradične sme hľadali témy ako vám pomôcť a uľahčiť technologický život. Ponúkame preto návod ako vybrať správnu klávesnicu, ukážeme vám ako funguje SideCar v MacOS alebo vám podrobne vysvetlíme, čo je to Wi-Fi 6 a načo je dobrá.

TECHBOX
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Techbox)

Škoda Superb iV, ASUS ROG Mothership, Lenovo Legion Y540, JBL Pulse 4 alebo Mercedes-Benz EQC je len rýchly výpočet niektorých recenzií, ktoré vo vydaní TECHBOX zima 2019 nájdete. V cestovateľskej rubrike vám predstavíme Amsterdam, tak ako ho nepoznáte, postavili sme aj LEGO Technics 42110, ikonický Land Rover Defender v najnovšej generácii.

TECHBOX
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Techbox)

Nový magazín TECHBOX zima 2019 nájdete v každom dobrom stánku či predajni s tlačovinami. Kúpite ho všal aj na webe Martinus.sk. Využiť môžete aj sieť predajní MOBILONLINE.SK, kde si časopis môžete nielen pozrieť a kúpiť, ale môžete využiť aj objednávku cez e-shop.

-reklamná správa-

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu