Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Vianočný darček na poslednú chvíľu? Podarujte výhru na žreboch Niké!

Žreby Niké PR článok
Žreby Niké (Zdroj: Nike)

Už len niekoľko dní nás delí od najkrajších sviatkov v roku. Mnohí z nás ale ešte len uvažujú, ako potešiť svojich blízkych. Iní uvažujú nad tým, ako doplniť už zakúpený darček, aby boli Vianoce ešte štedrejšie. Pre všetkých tu máme jeden tip. Podarujte žreby Niké a urobte svojim blízkym dvojnásobnú radosť.

Ponuka žrebov Niké je poriadne bohatá. Rozhodnúť sa môžete na základe veľkostí, farieb, motívov, cien i možnosti výhier. Chcete zažiť bleskovú výhru? V takom prípade podarujte žreb s názvom Bleskovka. Riadite sa horoskopmi? Aj žreb s identickým názvom je k dispozícii. Splniť vaše priania vám môže edícia žrebov Zlatá rybka. A čo tak si zotrieť šťastie? Niektorý z takýchto žrebov ukrýva až 100 000 €. Alebo túžite po bombastickej výhre? Nová edícia žrebov Zlatá pokladnica maxi ukrýva až 300 000 eur! A to sa už oplatí!

Alebo bude pod vašim vianočným stromčekom bohatá nádielka darčekov? Označte pre koho sú určené unikátom – Vianočné prekvapenie. Stojí len 2 eurá a poslúži vám nielen ako hodnotná, ale možno aj výherná menovka na dary pre vašich blízkych. Priamo na žreb napíšete venovanie, ľahko cezeň prevlečiete stužku z vianočného darčeka a doprajete svojim blízkym dvojnásobnú radosť!

Ak ešte nemáte vianočný darček, alebo chcete veľký dar doplniť menším, tak neváhajte. Žreby Niké kúpite vo všetkých pobočkách, ale aj vybraných trafikách či čerpacích staniciach po celom Slovensku.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu