Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Last minute darček môže byť navždy. Musí to však byť diamant

PR článok Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: ALO diamonds)

Minulý rok ste si vraveli, že sa vám to už nestane. Že budete mať vianočný darček pripravený už od októbra a žiadne zápchy v nákupných centrách vás nepostihnú. A teraz už opäť bezradne hľadíte do kalendára a lámete si hlavu nad vianočným darčekom na poslednú chvíľu?

Nezúfajte, ešte nie je všetkým dňom koniec. Máme pre vás skvelý nápad. Priam očarujúci. Niečo, čím ospravedlníte aj svoju zaneprázdnenosť, zábudlivosť alebo lenivosť, jednoducho všetky zlé vlastnosti, pre ktoré ste svoj darček doteraz nekúpili. Diamantový šperk od ALO diamonds.

Last minute darček môže
Zobraziť galériu (4)

Náušnice nesklamú

V trblietavom svete ALO diamonds na vás čaká defilé klenotníckych majstrovských kúskov, ktoré potešia oko a roztopia srdce každej ženy. Neveríte? Podľa prieskumu šperky rady dostávajú takmer všetky ženy. Platí pritom, že čím mladší ročník, tým väčšmi inklinuje ku klenotom. Muži síce najradšej kupujú prstene, u nežného pohlavia však najviac bodujú náušnice. Uprednostňuje ich viac ako tretina žien.* Zohľadnite to pri výbere a máte spolovice vyhraté. Druhú polovicu úspechu tvorí, samozrejme, vkus. Aktuálna kolekcia ALO Universe prináša nadpozemsky krásne náušnice, ktorým podľahnú aj tí najprieberčivejší.

Last minute darček môže
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: ALO diamonds)

Vyberajte s citom

Pre zasnenú, tajomnú bytosť sú ako stvorené náušnice zo série Inferno. Magická kombinácia čiernych a bielych diamantov vyvážená hrejivými odleskami hnedej bude predstavovať jeden z jej splnených snov. Alebo máte doma ženu s vycibreným vkusom, ktorej svedčia výrazné farby? Potešte ju náušnicami zo série ALO Princess. Zelený smaragd, žiarivo žltý citrín alebo ohnivý turmalín zvýraznia jej krásu v obklopení diamantov. Ak ženu vášho života charakterizuje krehkosť a elegancia, rozžiarte jej tvár náušnicami Moon Dream, ktoré svele kombinujú biele zlato a číre diamanty.

Diamantový šperk nie je drobnosť pre chvíľkové potešenie. Je to vzácny dar s trvalou hodnotou. To však neznamená, že si ho nemôžete zadovážiť na poslednú chvíľu. Ide predsa o všetko: o lásku.

Last minute darček môže
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: ALO diamonds)

Inšpirujte sa na alo.sk alebo v butikoch ALO diamonds. 

*Zdroj: Nielsen Admosphere Omnibus, SR, 15+

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu