Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Vianočný darček pre výnimočných - koncert Fedor Frešo - Piesne z kolovrátku

PR článok Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: archiv Viktora Freša)

Na Vianoce môžete urobiť radosť dvakrát. Prvýkrát, keď darček darujete a druhýkrát, keď si obdarovaný darček užijete. Ak skutočne máte vedľa seba niekoho, kto si zaslúži dvojnásobnú radosť, darujte mu lístky na spomienkový koncert Fedor Frešo - Piesne z kolovrátku, ktorý načasovali organizátori kráľovsky, po Troch kráľoch, na 12. januára 2020.

Ide o druhý ročník spomienkového koncertu na velikána československej hudobnej scény, ktorý patril medzi najlepších basgitaristov a producentov. Fedor Frešo bol veľký frontman a spolupracoval so skupinami a interpretmi ako napríklad The Soulmen, Fermata, Collegium Musicum a Prúdy.

Vianočný darček pre výnimočných
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: archiv Viktora Freša)

Druhý spomienkový koncert sa volá Piesne z Kolovrátku. Ide o rovnomenný názov pesničky, z druhého albumu skupiny Collegium Musicum Konvergencie z roku 1971. Rovnako, ako na prvom spomienkovom koncerte, aj na tomto druhom bude udelená Cena Fedor Freša. Laureátom prvej ceny sa stal Jozef Barina a víťaza druhej vyberá už v týchto dňoch verejnosť na FB  https://www.facebook.com/fresofedor/.  Nominovaní sú Andrej Šeban, Marek Brezovský a Tomáš Berka. 

Na koncerte bude pokrstené CD Gastronomic Pleasure. Autorsky a aj interpretačne sa na ňom stretnú The Soulmen, Prúdy, Collegium Musicum, Fermata a Modrý efekt. Pôjde skutočne o výnimočné a zberateľský hodnotné CD.  Na koncerte budú účinkovať Pavol Hammel, František Griglák, Fedor Frešo Jr., Vladislav Šarišský, Igor Skovay, Peter Preložník, Ľudovít Čufo Nosko, Marcel Palonder a Jozef Barina s Meditation Four. Pôjde o raritnú retrospektívnu záležitosť, ktorá sa nikdy nebude opakovať a prítomní na ňu budú ešte dlho spomínať. Treba byť na najväčšej hudobnej udalosti budúceho roka, akou koncert Fedor Frešo – Piesne z kolovrátku určite bude. Lístky sú k dispozícii na PREDPREDAJ.SK.

Vianočný darček pre výnimočných
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Tibor Borsky )

-reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu