Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Zbohom, stereotyp! Týchto 5 vianočných darčekov otrasie vašou spálňou

PR článok
(Zdroj: zerex)

Vianoce milujeme pre pokoj, oddych a radosť pri vianočnom stromčeku. Tomu však predchádza veľa práce a dilema: Čo polovičku naozaj poteší?

Tohtoročné darčeky sa pokojne môžu niesť v duchu sexi prekvapení pre neho aj pre ňu. Siahnite po darčekoch, ktoré môžu slúžiť ako zlepšováky intímneho života, podporia predĺženie pohlavného styku a vyčarujú príjemné pocity - a to nielen na Vianoce.

# 1 Sexi literatúra pre neho aj pre ňu

Šteklivé príbehy, nové inšpirácie, prehľad sexuálnych pomôcok, ale aj tipy, kde “to” robiť a kde radšej nie - to všetko a ešte viac ponúka novodobá sexuálna príručka Zerexsutra. Je určená tak pre ženy, ako aj pre mužov. Pomôže zvýšiť sebavedomie v posteli, prebudí kreativitu a predstavivosť. Pripravte sebe aj svojej polovičke nové erotické dobrodružstvá a obohaťte svoj intímny život.

# 2 Predĺženie pohlavného styku

On

Komu by sa nepáčilo užívať si so svojím miláčikom ešte o niečo dlhšie? Najmä, ak sa vo vašej posteli občas vyskytne problém zvaný predčasná ejakulácia. Zlepšiť kvalitu aj dĺžku príjemných chvíľ môžu umožniť doplnky výživy na prírodnej báze Zerex Extralong. Sú určené pre pánov s rýchlym vyvrcholením. Obsahujú množstvo prírodných afrodiziák, majú priaznivý vplyv na dĺžku pohlavného styku, kvalitu sexuálneho života, pevnú erekciu a výkon v posteli.

Ona

Ženy milujú, keď vzrušujúce chvíle s partnerom trvajú dlhšie ako pár minút. Doprajte svojej polovičke možnosti, o akých sa jej možno ani nesnívalo. Darujte jej tantrickú masáž, vďaka ktorej objaví nové možnosti svojho tela. Pokojne ju obdarujte poukazom do špecializovaného salónu alebo použite voucher vlastnej výroby. O jej spokojný úsmev bude zaručene postarané. 

# 3 Pomôcky, ktoré hýbu svetom

Aj vy máte svoje “obľúbené hračky”? Alebo ešte stále váhate? Použitie sexuálnych pomôcok nie je žiadna veda, navyše ponúkajú párom množstvo nových skúseností. Vďaka ich použitiu spoznáte, čo vášho miláčika poteší, ako reaguje jeho/jej telo. Bonusom môže byť fakt, že pritom zažijete vzrušenie, ale aj zábavu. A čo je najdôležitejšie, vďaka nim strávite čas spolu, kedy sa budete venovať len jeden druhému.

# 4 Spoločné zážitky nadovšetko

V ostatných rokoch sa medzi top darčeky zaradili práve tie zážitkové. Prežiť niečo nové spoločne s partnerom prehlbuje vzájomné vzťahy, puto aj dôveru. A ako čerešnička na torte, umožnia vám prežiť nerušené chvíle, kedy sa venujete jeden druhému.

# 5 Zdravie a vitalita (aj v posteli)

Podpora zdravia je vždy prioritou, a to aj prostredníctvom vianočných darčekov. Tento rok môžete siahnuť aj po takých prostriedkoch, ktoré umožnia udržať si sexuálnu vitalitu a kondíciu.

On

Zerex Ultragold je doplnok výživy na prírodnej báze vhodný pre mužov v produktívnom veku, no zároveň aj pre seniorov. Dokonca sa hodí aj tým, ktorí sa s partnerkou snažia o splodenie potomka. Ultragold totižto podporuje:

  1. libido,
  2. celkový výkon,
  3. sexuálnu kondíciu,
  4. má pozitívny vplyv na početnosť a pohyblivosť spermií,
  5. prispieva k plodnosti, správnej reprodukčnej funkcii,
  6. k udržaniu normálnej hladiny testosterónu v krvi.

Ona

K intímnej vitalite žien môžu pomôcť prírodné “multifunčné” afrodiziaká, ktoré podporia libido, posilnia imunitu, a majú množstvo pozitívnych účinkov. Medzi také afrodiziaká patrí najmä maca peruánska a kotvičník zemný. Okrem toho, že môžu podporiť zdravie ženy, rovnako môžu aj:

  1. zmierňovať symptómy menopauzy, ako sú návaly horúčavy, depresia a emočná nestabilita,
  2. pomôcť riešiť stratu libida,
  3. prispieť k sexuálnej túžbe, vzrušeniu a spokojnosti.

Čo viac ako spokojnosť a nekončiaci úsmev na perách vašej drahej polovičky si môžete priať? S týmito darčekmi sa vám to celkom určite podarí!

- reklamná správa - 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu