Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Poznáme 7 ikon vyobrazených na exkluzívnej limitovanej edícii

PR článok Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: GAS Familia)

Tretí ročník úspešnej ankety ,,77 dôvodov, prečo mám rád Slovensko“, priniesol aj dlho očakávanú tretiu sériu platinovej limitovanej edície Goral Vodky MASTER a originálne spracovanie 7 ikon najzaujímavejších pozitívnych udalostí.

Jedinečná slovenská Goral Vodka MASTER, ocenená po celom svete pre svoj nadčasový dizajn a jemnú chuť, dopĺňa sériu platinových limitovaných edícií 7 divov Slovenska a 7 ikon slovenskej modernej architektúry. Tretiu limitovanú edíciu, za ktorú v ankete ,,77 dôvodov, prečo mám rád Slovensko“ hlasovalo 1200 Slovákov, aby udelilo svoj hlas v 7 kategóriách.

Vernisáž sa konala v priestoroch galérie ART STONE GALLERY v Ždiari, v obci ktorá je dodnes rodiskom  Goralov. 7 ikon spracoval do minimalizmu slovenský dizajnér Matúš Černák, ktorý je súčasne aj tvorcom tejto nadčasovej fľaše. „Spracovať graficky ikony pre Slovákov tak významných udalostí,  bola pre mňa veľká výzva a zodpovednosť “ vyjadril sa slovenský dizajnér Matúš Černák.

Poznáme 7 ikon vyobrazených
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: GAS Familia)

Na znak desať rokov trvajúcej spolupráce darovali výrobcovia Goral Vodky MASTER dizajnérovi  fľašu z platinovej limitovanej edície so symbolickým číslom 10.

Prostredníctvom limitovaných edícií sa tvorcovia rozhodli vzdať poctu národným hodnotám, pretože svetovo uznávaná slovenská značka vodky je hrdá na to, že je slovenská. Originálna fľaša Goral Vodky MASTER  v objeme 1,75L je zdobená 22 karátovou  platinou so symbolikou ikon.

Poznáme 7 ikon vyobrazených
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: GAS Familia)

,,Nadčasový dizajn a unikátne spracovanie dodáva Goral Vodke Master svetovosť, o čom svedčí aj mnoho ocenení, ktoré získala nielen na Slovensku, ale aj v zahraničí. Táto limitovaná edícia je unikátna a očakáva sa veľký záujem zberateľov a priaznivcov tejto vodky“ povedal generálny riaditeľ spoločnosti Ing. Zima, PhD.  

Poznáme 7 ikon vyobrazených
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: GAS Familia)

Každá fľaša limitovanej edície je očíslovaná a má certifikát autenticity. Vydáva sa v počte 77 kusov, za 77€, ktorú si ktokoľvek môže zakúpiť na stránke www.77dovodov.sk

Výnos z predaja Limitovanej edície pôjde nadácii – Zachovanie dedičstva našich predkov.

www.77dovodov.sk

- reklamná správa - 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu