Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Vianočné darčeky vo forme zážitku ostanú na celý život

PR článok
(Zdroj: Getty Images,)

Vianoce sa nezadržateľne blížia a čas na výber toho najvhodnejšieho vianočného darčeka neúprosne kráti. Zháňanie darčekov na poslednú chvíľu patrí medzi obľúbené disciplíny asi len skutočne malej časti z nás. Napriek tomu sa však vo väčšine prípadov odhodláme zájsť do obchodu až pár dní pred Štedrým dňom. A potom si už x-tý krát prisaháme, že o rok budeme darčeky kupovať priebežne, už od jesene...

Dnes pre vás máme tipy na darčeky, pre ktoré nemusíte chodiť do preplnených obchodov a ktoré si obdarovaný zapamätá na celý život. Zážitok je totiž jedna z mála vecí, ktorú nikto nikdy nevezme.  

Voucher na liečebný pobyt? Ideálny darček nielen pre rodičov

Darčekové poukazy sa tešia veľkej obľube. Niektorí ich však ešte stále vnímajú ako menej osobné, majú pocit, že darujúci ich kúpil len preto, aby „niečo mal“ a že si nedal príliš veľkú námahu  rozmýšľaním, čo by skutočne potešilo. Obzvlášť, ak sa jedná o poukážku v peňažnej hodnote, napríklad na nákup hocičoho v niektorom z obchodných centier. V tom prípade sa dá sčasti súhlasiť. Je to darček, ktorý nie celkom vystihuje podstatu Vianoc. 

Ak však darujete voucher na pobyt v skutočne kvalitnom ubytovacom zariadení so skvelými službami, verte, že obdarovaný bude vďačný. A šťastný, pretože investícia do oddychu a zdravia v dnešnej uponáhľanej dobe je skutočne užitočná. To je hlavný dôvod, prečo neustále rastie záujem o kúpeľné, liečebné aj wellness pobyty. Aj ako darčeky pod stromček.

Kúpeľné pobyty si užijú seniori aj mladé páry 

Pripadá vám, že kúpeľné či liečebné pobyty sú výhradne pre seniorov? Mýlite sa! Relax a romantiku si dokážete užiť v kúpeľnom meste v každom veku. Samozrejme, ak je hotel svojimi službami prispôsobený pre rôzne skupiny zákazníkov. Ako príklad je možné uviesť Hotel Park v Piešťanoch. Štvorhviezdičkový hotel, umiestnený v krásnom prostredí pri Biskupickom kanáli a Mestskom parku, láka mladých aj tých skôr narodených. Na výber majú viacero pobytových balíčkov. Zaujme bohatá ponuka služieb ukrytá vo wellness balíčku či komplexná liečebná starostlivosť, ak sa rozhodnete pre kúpeľný pobyt pre seniorov. Tu stojí za zmienku aj fakt, že Hotel Park disponuje hotelovým lekárom, ktorý je odborným garantom pre hotel ako ambulantné zdravotnícke zariadenie v odbore  fyziatria, balneológia a liečebná rehabilitácia. 

Ak preto rozmýšľate o ideálnom darčeku pre rodičov, starých rodičov alebo o romantickom wellness pobyte pre vás a vašu polovičku, kúpou voucheru do tohto hotela určite zabodujete. 

Plavba po Dunaji v každom ročnom období

Ďalším skvelým tipom na vianočný darček, ktorý sme sa rozhodli vám predstaviť, je plavba výletnou loďou po Dunaji. Inšpirovať sa môžete napríklad na stránkach www.lod.sk. Najlacnejšia plavba začína už na siedmych eurách. Počas nej si turisti spravia okruh vyhliadkovou loďou popod bratislavské mosty, čo je síce zážitkom, ale na Vianoce by sme ako darček odporúčali predsa len niektorú z ešte zaujímavejších a hodnotnejších plavieb. 

Takou môže byť napríklad výlet k zrúcanine hradu Devín. Počas kotvenia budete mať dostatok času na krásne panoramatické výhľady z tohto čarovného, mnohými povesťami opradeného, miesta ležiaceho na sútoku Moravy a Dunaja. 

Skvelým darčekom je tiež kúpa darčekového poukazu na plavbu do Čunova a Čilistova. V Čunove môžete navštíviť galériu Danubiana Meulensteen Art, v Čilistove vybrať niektorú z množstva aktivít pre rodiny s deťmi či ľudí vyznávajúcich aktívny oddych. 

Najmä pre zamilované páry môže byť nezabudnuteľným zážitkom večerná romantická plavba po Dunaji s chutnou večerou a živou hudbou na úplne novej luxusnej lodi Harmónia. Ak taký pár poznáte, verte, že toto ich skutočne poteší! 

Želáte si niečo ešte netradičnejšie? Venujte voucher na plavbu do niektorých vzdialenejších miest. Rokmi overenou klasickou je napríklad plavba do Viedne. Viachodinové kotvenie umožňuje pohodovú prehliadku tohto cisárskeho mesta a dokonalé užívanie si jeho očarujúcej atmosféry.

Náš tip na záver: Ak sa poponáhľate, možno budete mať šťastie a ujde sa vám niektoré z posledných silvestrovských miest na palube luxusnej lode Harmónia. Rozlúčiť sa so starým rokom skvelou romantickou plavbou po Dunaji, zábavou pri živej hudbe či päťchodovou večerou a privítať Nový rok jedinečným výhľadom na ohňostroj s vychladeným bublinkovým drinkom v ruke bude zážitkom, vďaka ktorému na príchod roka 2020 určite nezabudnete. 

Tak čo, môže byť?

- reklamná správa -
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu