Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Pritiahnite si do života hojnosť s pomocou Yvette Westrum

PR článok Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Seminár Vedomá tvorba hojnosti)

Hojnosť si väčšinou spájame s finančnou oblasťou, ale hojnosť môže byť prítomná vo všetkých oblastiach nášho života - či už v partnerských a rodinných vzťahov, zdraví, kráse alebo v osobnostnom rozvoji.

Každý z nás po hojnosti túži, no málokedy ju dokážeme naplno prizvať do svojich životov. Nie, žeby sme nechceli, ale často krát nevieme, ako nato. O hojnosti sa totiž nikde nevyučuje a aj dnes zostáva tabu témou. Ten kto ju žije, o nej väčšinou nehovorí a ten, komu chýba má skôr sťažnosti ako tipy a dobré riešenia. Ako teda prelomiť tento začarovaný kruh?

Hojnosť treba jednoducho pochopiť, prebádať a vyjasniť si s ňou vzťahy. Veľakrát ani netušíme ako hojnosť funguje a často si ju v našich životoch sami nevedome blokujeme.  Môžu zato negatívne myšlienky o hojnosti, programy a blokády, ktoré sme si nabrali na našej ceste životom.

Ak by sa vám zišlo malé „nakopnutie“ k hojnosti, odporúčame vám návštevu seminára Vedomá tvorba hojnosti, ktorý organizuje medzinárodná koučka, inšpirátorka a numerologička Yvette Westrum. K vytvoreniu seminára ju inšpirovala práca s klientmi. Všimla si totiž, že hojnosť veľakrát v ich životoch chýba. V seminári zhrnie svoje celoživotné poznatky a skúsenosti z tejto oblasti. Yvette je charizmatická dáma s veľkým srdcom. Rada inšpiruje ľudí a otvára im nové obzory. Vstupenky na seminár Vedomá tvorba hojnosti nájdete TU.

Pritiahnite si do života
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Seminár Vedomá tvorba hojnosti)

Naposledy sa predstavila na Slovensku pred 2,5 rokmi na seminári Dve cesty životom, ktorý mal veľký úspech. Účastníci seminára boli nadšení  jej prirodzeným prejavom a autenticitou. Zo seminára si odniesli cenné informácie a praktické rady, ktoré vedia uplatniť v bežnom živote. Yvette je obľúbenou inšpirátorkou aj preto, že dokáže zložité témy podať zrozumiteľne a od srdca, vďaka čomu sa stretnutie s ňou stáva pre ľudí nezabudnuteľným zážitkom.

Teraz vás Yvette Westrum v seminári Vedomá tvorba hojnosti naučí, ako sa zbaviť  blokád vo vzťahu k hojnosti, pochopíte ako hojnosť funguje a osvojíte si myšlienky a rady, ktoré vám pomôžu prizvať si hojnosť do života. Seminár bude zameraný na všetky druhy hojnosti, no hlavne na oblasť finančnej hojnosti a s tým súvisiacej finančnej slobody.

Využite túto jedinečnú príležitosť a vykročte smerom k hojnosti. Už 15.12. od 9.00 do 18.00 hod.

v Hoteli Loft, Wilson Palace, Štefánikova 4, v Bratislave

Viac o seminári https://www.yvettewestrum.sk/hojnost-a-energia-penazi/

O Yvette Westrum

Yvette Westrum je uznávaná medzinárodná lektorka, koučka, inšpirátorka a numerologička. Okrem koučingu v oblasti pozitívnej psychológie sa už 18 rokov venuje numerológii, pre svojich klientov spravila viac ako 3,900 numerologických analýz a konzultácii. Má za sebou stovky inšpiratívnych prednášok a kurzov z oblasti osobného rozvoja, pozitívnej psychológie, ale aj z oblasti biznisu.

Pôsobí v 6 európských krajinách, prevažne v Nórsku a Španielsku, prednáša v 4 jazykoch a pomohla už tisíckam ľudí zlepšiť kvalitu života a nasmerovať sa na cestu k sebarealizácii, šťastiu a úspechu. Sama bola vo veľmi ťažkej situácii, s nevyliečiteľným neurologickým ochorením, ktoré ju posadilo na invalidný vozík..... dnes napriek neblahým lekárskym prognózam kráča po ceste víťaza a svojím silným príbehom inšpiruje ostatných.

Viac informácii o Yvette na: http://www.yvettewestrum.sk

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu