Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Najkrajšie sviatky roka už klopú na dvere a s nimi aj tradičné Dni Vianoc v Inchebe

PR článok Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Shutterstock)

Najkrajším sviatkom roka predchádzajú aj niekoľkotýždňové prípravy, ktoré často sprevádzajú zhon a stres. Tradičné Dni Vianoc v Inchebe, ktoré sa v Bratislave konajú už 30 rokov, menia predvianočné nákupy na príjemný zážitok aj vďaka milým a priateľským predajcom, príjemnej atmosfére a skvelej zábave. Vychutnajte si ich počas prvých dní bezplatne!

Skvelé darčeky pre všetkých

Výber správneho darčeka dá niekedy poriadne zabrať. S dostatkom inšpirácie je však príprava vianočných prekvapení omnoho jednoduchšia. Bohatým zdrojom inšpirácie budú práve tradičné Dni Vianoc v Inchebe, vďaka ktorým sa na najkrajšie sviatky roka pripravíte v pokoji, bez náhlenia a stresu, v príjemnej vianočnej atmosfére, s tradičnými špecialitami a najmä – s tisíckami možností na milé, originálne i tradičné vianočné darčeky pre každého. Ponúkať ich bude nielen 300 predajcov zo Slovenska i zahraničia, ale aj remeselníci, dizajnéri a tvorcovia, ktorí do Incheby prinesú nádherné handmade výrobky.

Najkrajšie sviatky roka už
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: incheba)

Tešiť sa môžete nielen na klasické či praktické darčeky ako oblečenie, doplnky do interiéru, kozmetiku, knihy, elektrotechniku či doplnky pre domácich miláčikov, ale aj krásne a hodnotnejšie darčeky ako šperky, kvalitné kožené tašky a kožušiny spolu s remeselnými výrobkami – čipkami; plstenými, drôtenými, slamenými, drevenými výrobkami, sviečkami z včelieho vosku a krásnymi prírodnými vianočnými ozdobami. Kúpiť darček pre svojich blízkych je vďaka bohatej ponuke jednoduché a príjemné.

Hry, zábava a žiadny stres

Už tento víkend 7. – 8. decembra privíta všetkých návštevníkov HRAtislava – najväčší festival spoločenských hier na Slovensku. Hlavná hryžnica (knižnica hier) bude obsahovať vyše 1 000 hier, z nej si každý môže požičať hry na hranie do hernej zóny. Prítomní animátori každému radi poradia nielen s výberom vhodnej hry, ale aj s pravidlami. Pripravená je aj hryzbička – priestor s hrami pre najmenšie deti, či desiatky metrov dlhý pás hlavolamov, ktorý potrápi hlavy malých i veľkých.

Najkrajšie sviatky roka už
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: incheba)

Handmade víkendy s darčekmi plnými krásy

Ručná práca a nápad sa cenia. Všetky víkendy v rámci Dní Vianoc v Inchebe spestria svojou prítomnosťou šikovní dizajnéri a tvorcovia s ručne robenými vecami a vecičkami, ktoré potešia oči a pohladia srdce: vianočné ozdoby, milé dizajnové náušnice, háčkované, štrikované a ručne šité kúsky oblečenia, hračky a doplnky do domácnosti, ale aj krásne mydlá, kvalitná prírodná kozmetika a lokálne potraviny – väčší darček, alebo originálna drobnosť vyrobená s láskou urobí radosť každému.

Prvé tri dni bezplatne

Dni Vianoc v Inchebe môžete navštíviť od 4. do 22. decembra. Skvelá správa – počas prvých troch dní, od 4. do 6. decembra, vás vianočná výstava privíta bezplatne! Príďte sa inšpirovať tisíckami tipov na vianočné darčeky a užiť si predvianočné prípravy v pokoji a bez stresu.

Kompletné informácie sú dostupné na stránke https://www.incheba.sk/vystavy/dni-vianoc-v-inchebe/. Vstupenky si môžete pohodlne kúpiť cez Predpredaj.sk.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu