Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Hľadáte perfektný darček? Darujte blízkym permanentku na Folklórny festival Východná 2020

PR článok Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Východná)

Nezabudnite sa poponáhľať. Limitovaný počet 66 permanentiek za vianočnú cenu 24 € dostanete len do 24. decembra 2019!Folklórny festival Východná je najstarší a najrozsiahlejší celoslovenský festival s medzinárodnou účasťou na našom území.

Každoročne na prahu letnej turistickej sezóny v prvý júlový víkend v atraktívnom prostredí v blízkosti Vysokých i Nízkych Tatier ožijú bohaté ľudové tradície a rázovitá obec Východná sa na niekoľko dní stane centrom slovenskej kultúry.

Z festivalu sa rokmi stala vrcholná prehliadka tradičnej ľudovej kultúry a jej folklorizovaných prejavov. Medzi viac ako 1 500 účinkujúcimi v desiatkach umeleckých autorských programov sa každoročne prezentujú i víťazi celoštátnych súťažných prehliadok folklórnych skupín, súborov, detských súborov, ľudových hudieb, speváckych skupín, sólistov muzikantov i tanečníkov.

Folklórny festival Východná

Zľavnenú permanentku v limitovanom počte nájdete na Predpredaj.sk.

K festivalu Východná už neodmysliteľne patria aj ľudoví remeselníci, výrobcoviaumelci a v poslednom období sú divácky najzaujímavejšími interaktívne a zážitkové programy – tanečné, hudobné, spevácke workshopy, remeselné tvorivé dielne a programy pre deti.

Východná je oslavou folklóru a jej existencia výrazne prispieva k oživovaniu, zachovávaniu, tvorivému rozvíjaniu i verejnej prezentácii vzácnych hodnôt našej klenotnice kultúry. Folklór je hlboko zakorenený v tradíciách a kultúre slovenského národa, preto v nás pri každom kontakte dokáže vyvolávať radosť zo vzájomného stretnutia a oživovať nielen históriu, ale aj naše city. Staňte sa aj vy súčasťou tejto oslavy.

Hľadáte perfektný darček? Darujte
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Východná)

 - reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu