Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Pozrite si ako prví! 14 minút s HEXom: POSLEDNÉ video, ktoré Ďuďo natočil

PR článok Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: predpredaj.sk)

Kvalitných hudobných relácii nie je nikdy dosť. V pilotnom diele relácie PREDKECY sa dozviete zaujímavosti zo života Hexákov, ako vznikla posledná skladba a klip, na ktorej sa podieľal Ďuďo, čo robili keď prepukla Nežná revolúcia a ako sa vidia po 30 rokoch. S umelcami si pokecal ostrieľaný Daniel Očenáš. Celý diel nájdete v článku.

Nová relácia PREDKECY z dielne Predpredaj.sk, prostredníctvom ktorej chce ticketingová spoločnosť priblížiť fanúšikom svet hudobníkov, športovcov či hercov, prichádza s pilotným dielom venovaným slovenskej legende hrajúcej už 30 rokov, kapele HEX.

Ak ste si doteraz mysleli, že HEXákov dobre poznáte, prvý diel predkecov vás presvedčí o opaku.
Vo videu sa dozviete veľa zaujímavých faktov z ich životov a aj to, čo robil Yxo, keď prepukla Nežná revolúcia, ako spomínajú na Ďuďa a ako vznikla posledná skladba a klip Pridaj sa k nám. So sympatickými HEXákmi si pre vás pokecal skúsený a charizmatický Daniel Očenáš.

Chalani majú za sebou ťažký rok, po strate priateľa a kolegu Ďuďa sa rozhodli venovať jesenné turné v troch slovenských mestách práve jeho spomienke. Post speváka v skupine obsadil Peter Šarkan Novák. Na špeciálne koncerty v Bratislave, Žiline a Košiciach, si prizvali aj zaujímavých hostíako Katka Knechtová, Čeky, Petra Polnišová, Laco Lučenič a kapely IMT Smile, Para, Polemic, Puding pani Elvisovej, Le Payaco, Billy Barman a mnoho ďalších.

Pozrite si ako prví!
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: predpredaj.sk)

Turné pre Ďuďa je takmer vypredané a na zopár šťastlivcov čakajú ešte posledné miesta na koncerte Vianočný HEX a hostia v Štúdiu L+S.

- reklamná správa - 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu