Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Ako na sviatočný zhon? Predvianočné zastavenie s Miriam Kalisovou vás navedie

PR článok Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Predvianočné zastavenie)

Rozhovory o vzťahoch, čo nám zrkadlia a čo nás učia, s uznávanou etikoterapeutkou Beátou Hlohovskou. Popretkávané liečivými piesňami Kristíny AndrášovejDubajovej, v sprievode hudobníčky Eniesy. Moderuje Miriam Kalisová.

Vianoce a predvianočný čas boli vždy pre našich predkov časom pokoja, stíšenia a zahĺbenia sa do seba. Žiaľ, v tejto uponáhľanej dobe sa v tomto období práve naopak, náhlime za idylkou Vianoc, ktorá práve pre zhon a privysoké očakávania často končí sklamaním. Koľkokrát počúvame od unavených žien, že sú tie Vianoce už konečne za nami.

 Postupne však prichádzame na to, že lesknúci sa byt, tridsať druhov zákuskov a stromček zavalený darčekmi nás šťastnými neurobia. Toto obdobie, namiesto naháňania sa po nákupných centrách, môžeme využiť pre seba, pre vnútorné upratovanie a rozjímanie.Keď znovu započujeme rytmus ročných období, keď sa znovu naladíme na prírodu, odkryje sa nám aj v tomto období veľké mystérium kola roka. 

Je čas sa zastaviť. Precítiť. Upokojiť rozorvanú myseľ a pozdvihnúť svoju dušu ku skutočným hodnotám života. 

Ako na sviatočný zhon?
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Predvianočné zastavenie)

Príďte si vypočuť liečivé rozprávanie etikoterapeutky Beáty Hlohovskej, ktoré sa dotkne vašej duše, popretkávané liečivými piesňami v komornej atmosfére, sprevádzané Kristínou Andrášovou Dubajovou a Eniesou.

Možno vás práve tento večer s názvom Predvianočné zastavenie posunie žiť skutočný, plnohodnotný život, nie život podľa potrieb a očakávaní okolia a podarí sa vám opäť nájsť radosť a silu v sebe.

BEÁTA HLOHOVSKÁ - je skúsenou a uznávanou etikoterapeutkou, ktorá už vyše 30 rokov pomáha ľuďom vyliečiť vzťah k sebe samým a tým aj k svojmu okoliu, nájsť vnútorný pokoj, silu čeliť životným výzvam a zvládať križovatky, ktoré nám život prináša. www.vzajomnost.sk

Ako na sviatočný zhon?
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Predvianočné zastavenie)

KRISTÍNA ANDRÁŠOVÁ DUBAJOVÁ - zložila a naspievala liečivé piesne  na CD Kolo roka a CD Kolo života. Je sprievodkyňou ženskými kruhmi, seminármi, pracuje s tehotnými ženami, ženami po pôrode, s bábätkami i deťmi. Sprevádza Školou kňažiek Živeny a iniciačnými a prechodovými obradmi. www.koloroka.sk, www.arunka.sk

ENIESA je všestranná talentovaná hudobníčka , vydala tri albumy, spolupracovala s Maokom aj s Frantom Černým, spevákom z kapely Čechomor. V súčasnosti veľa koncertuje a cestuje so svojou kapelou Le’Murs. www.eniesa.net

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu