Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Nahé ženy už tento víkend v Bratislave

PR článok Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: nahota.sk)

Nahota nie je hriech - Pod týmto heslom sa už tento víkend, 25. - 27.10.2019 do Bratislavy vráti Výstava skutočných nahých žien VOAYER. Vzrušujúca výstava sa na Slovensko vracia po troch rokoch. Vždy trvala len niekoľko dní a navštívili ju tisíce návštevníkov, tak si neustále zachováva svoju exkluzivitu.

Návštevníci uvidia skutočné a nahé ženy! Niektorých sa bude možné aj dotýkať. Atmosféru výstavy pikantne dotvorí SHIBARI exhibícia, počas ktorej uvidíte umeleckú prácu s povrazom na telách modeliek v rôznych polohách. Tak ako na každej výstave, aj tentokrát majú návštevníčky možnosť vyzliecť sa a vyskúšať si, aké je to byť modelkou na tejto svetovej výstave.

„Doteraz sme vystavili viac ako 155 žien. Presné číslo neviem, pretože na výstavách sa môžu vyzliekať aj návštevníčky a keďže túto ponuku veľmi často a rady využívajú, nemáme presnú evidenciu,“ vysvetľuje s úsmevom autor výstavy Mário Petreje.

Nahota nie je hriech

Výnimočná výstava si vyžaduje aj nevšedné priestory. V roku 2018 sa Výstava VOAYER konala v pražskej galérií, ktorá sa nachádza v jednej z najznámejších budov sveta – Tancujúci dom. A tento skutočne atraktívny zážitok si nenechali ujsť ani mnohé známe osobnosti a celebrity. Napriek svojej výnimočnosti je výstava dostupná pre všetkých plnoletých. „Táto výstava je skutočne pre každého dospelého človeka s otvorenou mysľou a chuťou zažiť skutočne životný zážitok“, dopĺňa svoje slová autor.

Nahé ženy už tento
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: nahota.sk)

Výstava skutočných nahých žien VOAYER sa koná v atraktívnych priestoroch ZOYA GALLERY na Ventúrskej ulici 1. v centre Bratislavy, tak na Výstavu ľahko potrafí každý návštevník.

Výstavu môžete vidieť už tento piatok 25. 10. 2019 od 10:00 do 21:30 a posledný výstavný deň tejto unikátnej udalosti bude túto nedeľu 27. 10. 2019 taktiež od 10:00 do 21:30. Všetko o výstave a výstavných vstupoch či pravidlách sa dočítate na www.nahota.sk

Lákadlom hneď prvého výstavného dňa, v piatok 25.10.2019, bude Daisy Lee, ktorej dokonalé telo si okrem Instagramu @oficial_daisylee môžete exkluzívne naživo prezrieť iba tento víkend.

Nahé ženy už tento
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: archív Daisy lee)

Pre tie dámy, ktoré sa chcú stať súčasťou tejto výstavy ako modelky, je na stránke organizátora pripravený registračný formulár. Každá ste vítaná.

Dámy, ktoré sa chcete stať súčasťou tohto životného zážitku ako modelky, ozvite sa nám cez formulár, ktorý nájdete na stránke – www.nahota.sk 

Nepremeškajte možnosť navštíviť najvzrušujúcejšiu výstavu na svete, ktorá už tento víkend poskytne skutočné zážitky, ktoré si zapamätáte na celý život. Pretože nahota nie je hriech. Všetko o výstave nájdete na www.nahota.sk a vstupenky kúpite na Predpredaj.sk  

Lístky je možné výhodnejšie zakúpiť v predpredaji alebo aj na mieste - priamo v galérii.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu