Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Holandská trance hviezda vystúpi na Slovensku! Využite teraz 50% zľavu na vstupenky

PR článok Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: facebook.com/marksixmaofficial)

Po niekoľkých rokoch Slovensko opäť dostane do dobrej tanečnej nálady svetoznámy DJ MARK SIXMA z Holandska. Svoju show odpáli 5.10. v Ateliéri Babylon, kde veľkú párty podporia aj Milan Lieskovský a DJ Stanley.

Mark Sixma sa narodil a vyrastal v hlavnom meste tanečnej hudby – holandskom meste Breda, z ktorého vzišli mená ako Tiësto, Hardwell a mnohí iní. Je zodpovedný za niektoré najcennejšie nadčasové tanečné hymny.

Holandská trance hviezda vystúpi
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: predpredaj)

V bratislavskom Ateliéri Babylon zahrá v sobotu 05.10.2019, párty rozprúdi aj jeden z najznámejších slovenských DJ-ov Milan Lieskovský a tiež známy DJ Stanley.

Teraz máte jedinečnú šancu získať vstupenky s 50% zľavou na Predpredaj.sk, stačí ak pri online nákupe použijete v košíku zľavový kód „marksixmazlava“.

V roku 2013 Mark Sixma spravil debut s jeho epickou „Requiem“. Tým prekonal konkurenciu a získal 1. miesto na Beatport Trance Chart a porazil číslo jedna - producenta a DJ-a Armin van Buurena. Skladba „Requiem“ bola najhranejšou trance skladbou v roku 2013.

Je jedným z mála tanečných hudobníkov, ktorý sám seba zosadil z prvého miesta. Naraz obsadil prvé aj druhé miesto v rebríčku.

Okrem pôvodných svojich nahrávok, ktoré sa objavili vo videohrách a filmoch, Mark spolupracoval napr. aj s Armin van Buuren, W&W and KSHMR. Vystupuje po celom svete po boku vrcholových DJov: Armin van Buuren, Ferry Corsten, Gareth Emery, Judge Jules, Markus Schulz, Paul van Dyk a Sander van Doorn.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu