Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Výstava skutočných nahých žien - VOAYER - sa vracia na Slovensko!

Výstava skutočných nahých žien - VOAYER. PR článok Zobraziť galériu (6)
Výstava skutočných nahých žien - VOAYER. (Zdroj: Hanuš)

Nahota nie je hriech - V tomto duchu sa už v októbri do Bratislavy na tri dni vráti Výstava skutočných nahých žien VOAYER, ktorej existenciu odštartoval jej autor Mário Petreje v roku 2016. Výstava sa v rokoch 2017 a 2018 organizovala v Prahe, kde zožala obrovský úspech a navštívili ju tisíce ľudí.

 „Doteraz sme vystavili viac ako 155 žien. Presné číslo neviem, pretože na výstavách sa môžu vyzliekať aj návštevníčky a keďže túto ponuku veľmi často a rady využívajú, nemáme presnú evidenciu,“ vysvetľuje s úsmevom autor výstavy.

Výstava skutočných nahých žien
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Martin Čalfa)

V roku 2018 sa výstava VOAYER konala v jednej z najznámejších pražských galérií, ktorá sa nachádza v jednej z najznámejších budov sveta – Tancujúci dom. Tento skutočne životný zážitok si nenechali ujsť ani mnohé známe osobnosti.

Výstava skutočných nahých žien
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Engin Akyourt)

25. - 27. 10. 2019 o 10:00 sa brány Výstavy skutočných nahých žien VOAYER otvoria priamo v centre Starého mesta v nádherných priestoroch ZOYA GALLERY na Ventúrskej ulici 1 v Bratislave.

Výstava skutočných nahých žien
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Engin Akyourt)

Budete vidieť skutočné a nahé ženy! Niektorých sa budete môcť aj dotýkať a atmosféru výstavy samozrejme dotvorí SHIBARI vystúpenie, počas ktorého budete vidieť zväzovanie nahých modeliek v rôznych polohách.

Hneď v prvý výstavný deň (piatok) budete môcť vidieť nahú aj mladú a známu herečku z filmov pre dospelých, ktorej dokonalé telo si možete pozrieť na jej Instagrame @oficial_daisylee .

Hneď v prvý výstavný
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Rudolf Vávra)

Dámy, ktoré sa chcete stať súčasťou tohto životného zážitku ako modelky, ozvite sa nám cez formulár, ktorý nájdete na stránke – https://www.nahota.sk/

Ak máte viac ako osemnásť rokov, otvorenú myseľ a chuť vidieť krásu ženskej nahoty príďte 25. - 27. 10. 2019 do ZOYA GALLERY v Bratislave na najvzrušujúcejšiu výstavu na svete. Výstavu plnú skutočného porozumenia, rešpektovania, vzrušenia, lásky a nahoty. Pretože nahota nie je hriech. Všetko o výstave nájdete na www.nahota.sk a vstupenky kúpite TU.

Tešíme sa na Vašu návštevu a pozor, počet návštevníkov je limitovaný!

Výstava skutočných nahých žien
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Mura Murazu)

-reklamná správa-

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu