Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

„Federálna“ MISS sa vracia, favoritkou bookmakerov je Slovenka

PR článok
(Zdroj: Nike)

Tipovanie už dávno nie je len o športových udalostiach.

Zarobiť môžete na výsledkoch parlamentných či prezidentských volieb, staviť si môžete na filmové ocenenia a po novom už aj na to, kto bude novou MISS  Nedeľňajší večer prinesie úspech najkrajším ženám. A úspech môže priniesť aj vám. S podaným tiketom v Niké!

Návrat k federálnym časom

Súťaže krásy sú každoročne prestížnou udalosťou. Množstvo krásnych dievčat baží po korunke kráľovnej krásy. Inak tomu nebude ani na tohtoročnej MISS Universe Slovensko. Aktuálny ročník ale bude špecifický. Bude akýmsi návratom do organizovania spoločnej MISS dvoch krajín Česka a Slovenska. V Prahe totiž v nedeľu 25. augusta spoznáme nielen novú slovenskú MISS Universe, ale aj MISS Českej republiky a napokon bude vyhlásená aj spoločná víťazka Česka a Slovenska. Poslednou federálnou MISS sa stala Slovenka Silvia Lakatošová. Kto bude jej nasledovníčkou?

Bookmakeri favorizujú Slovenku Longauerovú

Bookmakeri dávajú najväčšie šance Slovenke Laure Longauerovej. Nečudo, veď s podobnými súťažami má bohaté skúsenosti. V roku 2014 sa stala MISS Slovenska, vlani na celosvetovej súťaži MISS International na Filipínach skončila II. vicemiss. Dočká sa ďalšieho ocenenia – slovenskou MISS Universe? Jej víťazstvo predvídajú tipéri, vypísané sú na jej triumf aj najjednoznačnejšie kurzy. Ak si myslíte, že uspeje v slovenskej súťaži, váš celkový kurz na tikete sa vylepší hodnotou 1,35. Bude napokon aj staronovou spoločnou víťazkou Česka a Slovenska? Na túto možnosť je o niečo vyšší kurz 1,82.

Tipujte v Niké!

Praha sa bude v nedeľu večer hemžiť najkrajšími českými a slovenskými ženami. Ktoré z nich si odnesú prestížne ocenenia? Tipnite si v Niké. Navyše, ak ešte nie ste hráčom v najväčšej stávkovej spoločnosti na Slovensku, zaregistrujte sa práve teraz. Lebo Niké každého nového hráča odmení. Pri registrácii si môžete vybrať bonus šitý na vašu mieru.

-Reklamná správa- 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu