Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Študujete v Bratislave? Najvyšší čas myslieť na ubytovanie

Študujete v Bratislave? Najvyšší čas myslieť na ubytovanie PR článok Zobraziť galériu (3)
Študujete v Bratislave? Najvyšší čas myslieť na ubytovanie (Zdroj: Incheba, a. s)

Začínate od septembra študovať na vysokej škole v Bratislave? Hoci leto je ešte v plnom prúde, už teraz by ste mali myslieť na to, kde od začiatku akademického roka budete bývať, aby ste sa vyhli zbytočným stresom a sklamaniu. Kapacita štátnych internátov je tradične obmedzená a nevýhodou môže byť aj nevyhovujúci stav izieb, ktorý pravidelne rezonuje v médiách.

Situácia s nedostatkom bytov v hlavnom meste sa zasa odráža aj na cenách prenájmov. Typická cena za prenájom najžiadanejšieho dvojizbového bytu je 500 – 600 eur bez energií, pričom túto sumu zvyčajne navyšujú kvalita zariadenia a dobrá lokalita.

Študujete v Bratislave? Najvyšší
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Incheba, a. s)

Vyhnite sa starostiam s bývaním

Ak hľadáte vhodnú alternatívu k štátnym internátom alebo k ponuke privátov, riešením pre vás môže byť súkromný internát.  Výhod je hneď niekoľko – poplatky za ubytovanie sú vďaka internátovému charakteru ubytovania tradične nižšie ako v prípade prenájmov, a vďaka súkromnému bývaniu majú študenti k dispozícii oveľa vyšší komfort, než v prípade štátnych internátov. Napríklad súkromný internát Student Residence študentom ponúka hotelové služby ako recepciu s úschovňou batožiny a trezorom, WiFi internetové pripojenie, práčovňu, moderné a plne vybavené kuchyne a spoločenské priestory, študovňu, fitness a nonstop bezpečnostnú službu. Výhodou je reštaurácia, kde môžu študenti raňajkovať, obedovať i večerať za študentské ceny.

Študujete v Bratislave? Najvyšší
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Incheba, a. s)

Student Residence sa nachádza len pár minút chôdze od historického centra Bratislavy, na začiatku Petržalky, v obklopení lužných lesov. Vďaka svojej polohe poskytuje ideálne podmienky nielen pre štúdium, ale aj spoločenský a športový život. Blízkosť obľúbenej dunajskej hrádze, Sadu Janka Kráľa, nákupného centra, polikliniky, pošty, MHD zastávok, Ekonomickej univerzity v Bratislave, Paneurópskej vysokej školy a VŠVU z neho robí ideálnu voľbu.

Svoje miesto si môžete rezervovať na www.studentresidence.sk.

-Reklamná správa- 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu