Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Sajfa vám poradí, ako sa výhodnejšie dostať k novinke s perom

PR článok Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Samsung)

Pred necelými dvoma týždňami boli predstavené nové vlajkové lode od Samsungu z radu Note - modely Galaxy Note10 a Note10+, ktoré si ešte tento týždeň môžete predobjednať. Ak však vlastníte staré zariadenie, môžete pri ich kúpe ušetriť. Sajfa a Boris vám v novom videu ukážu, ako je to možné a ako postupovať. Video Vám nezaberie ani dve minúty.

Novinku netrpezlivo očakávali fanúšikovia pera S Pen, ktoré je charakteristickým znakom radu Note. Tento rok sú však k dispozícii až dve veľkosti. Note10+ s veľkou obrazovkou, na ktorej veľkosť sú používatelia zvyknutí, a Note10, ktorý svojimi rozmermi pripomína smartfón klasických rozmerov. Ten môže byť voľbou a vstupnou bránou do sveta Galaxy Note pre používateľov, ktorí preferovali skôr menšie uhlopriečky. Keďže od teraz sú k dispozícii dve veľkosti, po Galaxy Note môžu siahnuť všetci.

Predpredaj oboch noviniek trvá do 22. augusta, čiže zostáva už len niekoľko dní. Ich cenu si môžete znížiť vďaka využitiu výkupnej akcie, počas ktorej je možné získať späť až 580 eur za vaše staré zariadenie. Ak vás možnosť odpredania starého zariadenia zaujala, je potrebné spraviť predregistráciu do 22. augusta. Následne po obdržaní nového Galaxy Note10 túto registráciu dokončíte.

Sajfa vám poradí, ako
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Samsung)

Čo je potrebné urobiť?

Obe novinky sa dajú predobjednať u jedného z predajcov elektroniky, u ktorého si vyberiete klasický Note10+ alebo menší Note10. Následne prejdete na stránku www.novysamsung.sk, kde je potrebné sa zaregistrovať a vyplniť všetky údaje o sebe, zakliknúť model Galaxy Note10, ktorý ste si predobjednali, a predajcu, u ktorého ste tak urobili. Registráciu je potrebné urobiť najneskôr do 22. augusta. Takto je možné získať späť až 580 Eur. Čiastka reprezentuje najvyššiu možnú výkupnú cenu použitého Samsung Galaxy Note9 128 GB Dual SIM.

Pozrite si celý postup aj v názornom videu Sajfu s Borisom.

- reklamná správa - 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu