Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Obľúbený olej z Bali má stále viac prívržencov: Jeho účinky ocení celá rodina!

Obľúbený olej z Bali má stále viac prívržencov. Jeho účinky ocení celá rodina! PR článok Zobraziť galériu (5)
Obľúbený olej z Bali má stále viac prívržencov. Jeho účinky ocení celá rodina! (Zdroj: Bokashi Rub Oil)

Priamo z indonézskeho ostrova Bali pochádza výnimočný olej Bokashi Rub Oil. Je vyrobený z viac ako 135 liečivých byliniek a kokosového oleja. Domáci naň nedajú dopustiť a dovolenkári zase hľadajú spôsoby, ako sa dostať k ďalšej fľaštičke. Čím tak upútal pozornosť a aký je jeho prínos?

V samotnej Indonézii ide o jeden z najobľúbenejších prírodných olejov, ktorý vyniká množstvom blahodárnych účinkov - či už pre zdravie, alebo vašu krásu. Nie nadarmo nesie prívlastok “balijské zlato”. V jeho zložení je celý rad cenných antioxidantov a esenciálnych olejov z rastlín, ktoré pre našincov nie sú známe, no o to viac môžu prekvapiť svojím účinkom.

Jedinečný prírodný repelent

Bokashi Rub Oil má v Indonézii nenahraditeľné miesto v boji proti otravnému hmyzu. Jeho výborné repelentné účinky si pochvaľujú nielen domáci, ale aj cestovatelia, ktorí si ho so sebou berú na svoje výpravy a cesty. Jemnú vrstvu oleja stačí aplikovať na odhalené miesta kože. Olej je k nám dovážaný v organickej BIO kvalite a je vhodný dokonca aj pre detskú pokožku. Neodpudzuje iba komáre a bodavý hmyz, predstavuje prirodzenú formu ochrany aj proti kliešťom.

Ak už k uštipnutiu hmyzom došlo, silné prírodné zloženie tohto oleja dokáže eliminovať začervenanie, svrbenie a po nanesení na postihnutú pokožku pôsobí podobne ako lokálne “antihistaminikum”.

Starostlivosť pre namáhanú pokožku 

Výborne účinkuje ako prvá pomoc pri spálení od slnka
Zobraziť galériu (5)
Výborne účinkuje ako prvá pomoc pri spálení od slnka  (Zdroj: Bokashi Rub Oil)

„Včera večer som Bokashi Rub Oil použila po prehnanom opálení pliec. Ráno som si ani nespomenula, že ma niečo pálilo.Takto znejú pozitívne recenzie od našincov, ktoré tento olej sprevádzajú. Bokashi Rub Oil funguje aj ako perfektná starostlivosť po opaľovaní. Postará sa o prirodzenú hydratáciu, redukuje začervenanie a pálenie pokožky.

Na Bali sa Bokashi Rub Oil tradične používa na hojenie povrchových kožných odrenín. Jeho silné prírodné zloženie pokožku dezinfikuje a podporuje rýchlejšiu regeneráciu: Bola som na dovolenke na Kube. Všetko bolo v poriadku až na úraz, ktorý sa mi stal na výlete na lodi. Pri vystupovaní z lode som sa pošmykla a mala som tržnú ranu na nohe, ktorá veľmi krvácala, opuchla a bolela. Potrela som si ju prípravkom Bokashi rub oil a rana hneď prestala krvácať a stiahla sa. Nemala som žiadne bolesti ani komplikácie. Veľmi odporúčam si prípravok zobrať na dovolenku ako dezinfekciu rán. (Pani Mariana D. z Malinova)

Ideálny pre aktívnych mužov

 Masáž s Bokashi Rub Oil uvoľňuje preťažené svalstvo a zmierňuje bolesti
Zobraziť galériu (5)
Masáž s Bokashi Rub Oil uvoľňuje preťažené svalstvo a zmierňuje bolesti  (Zdroj: Bokashi Rub Oil)

Patríte medzi aktívnych športovcov a vaše svaly dostávajú pravidelne zabrať? Potom isto viete, že jedna dobre vykonaná masáž dokáže podporiť rýchlejšiu regeneráciu. Jedným z oceňovaných prínosov oleja Bokashi Rub Oil je uvoľnenie preťaženého svalstva a pomoc pri zmiernení bolesti svalov a kĺbov. Masážou navyše stimulujete prekrvenie pokožky a svalstva, čím sa tkanivá lepšie okysličujú a rýchlejšie sa tak dostanete späť do formy.

Aj vôňa dokáže liečiť

Vôňa tohto oleja je podmanivá, plná exkluzívnych tónov a priam láka na príjemný relax. Nie nadarmo patrí medzi vyhľadávané aromaterapeutické oleje. Už pár kvapiek v aromalampe alebo difuzéri eliminuje zápach a vyčaruje príjemné prevoňané prostredie. Okrem toho patrí medzi oleje vhodné na inhaláciu pri ochoreniach horných dýchacích ciest, nádche a kašli. Pri nádche stačí pomasírovať hrudník alebo naniesť pod nos – uvoľňuje upchatý nos a váš spánok bude pokojnejší.

Ako stvorený pre krásu žien 

Obľúbený olej z Bali
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Bokashi Rub Oil)

Pre balijské ženy je typická ich nádherná rozžiarená pleť bez chybičiek krásy. Pre vysoký obsah antioxidantov dokáže Bokashi Rub oil pôsobiť na pokožku omladzujúco a regeneračne. Navyše, zmierňuje nepríjemné akné a urýchľuje hojenie podráždenej pokožky po holení alebo depilácii. Ako využiť jeho silu na maximum? Doprajte si teplý kúpeľ, ktorý vašu pokožku zmäkčí a po osušení aplikujte tenkú vrstvu oleja. Pri pravidelnom používaní zostane vaša pokožka hodvábna a hydratovaná.

Cesta k Bokashi Rub Oil 

Originálny prírodný olej priamo z Bali
Zobraziť galériu (5)
Originálny prírodný olej priamo z Bali  (Zdroj: Bokashi Rub Oil)

Za všetkým hľadajte cestovateľskú vášeň majiteľov e-shopu balimedicina.sk. Ako nadšení potápači pravidelne, niekoľkokrát do roka, absolvujú cestu na indonézsky ostrov bohov, kde si tento prírodný olej zamilovali. Najskôr olej dovážali pre seba, po množstve pozitívnych ohlasov už aj pre rodinu a priateľov. Keď im prestali stačiť kufre, zaobstarali si všetky potrebné certifikáty pre dovoz a vybudovali e-shop. V ňom môžete nájsť celú produktovú radu Bokashi Rub Oil, ktorá zahŕňa aj kvapky na vnútorné užívanie a praktický roll-on na cesty. Čoskoro pribudne aj úplná novinka - Ashitaba čaj, ktorý predstavuje silný antioxidant v boji proti starnutiu.

Zistiť viac o Bokashi Rub Oil

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu