Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Príbeh Maťa Homolu: Odmalička srdcom pretekár

Maťo Homola PR článok Zobraziť galériu (5)
Maťo Homola (Zdroj: Maťo Homola)

Nemáme na Slovensku veľa špičkových športovcov, ako je pretekár Maťo Homola. Veď napriek mladému veku je už dvojnásobným vicemajstrom Európy v kategórii cestovných automobilov a zažil aj eufóriu z víťazstva na pretekoch svetového šampionátu WTCR. V aktuálnej sezóne bojuje o titul majstra Európy v seriáli TCR Europe s vozidlom Hyundai i30 N TCR.

Prvé víťazstvá už má za sebou

To, že Hyundai i30 N TCR bola pre Maťa správna voľba, ukázali hneď prvé preteky sezóny na maďarskom Hungaroringu. Slovenský jazdec dominoval v kvalifikácii a systémom štart – cieľ získal aj prvé tohtosezónne víťazstvo. Na májovom podujatí v nemeckom Hockenheime musel pre ostrý náraz súpera okruh predčasne opustiť, no už o dva týždne neskôr v belgickom Spa-Francorchamps získal perfektnú druhú priečku. Aktuálna pozícia v prvej päťke šampionátu dokazuje, že Maťovi v žilách nekoluje len adrenalín, ale aj bojovnosť a chuť víťaziť.

Čo všetko sa skrýva za výkonom

Predpokladom úspechu špičkového pretekára nie je len výkonné a spoľahlivé auto, ale aj množstvo zdanlivých maličkostí, ktoré tvoria jeho prípravu. Maťo Homola spolu s Hyundai nám teraz ponúkajú exkluzívny pohľad do zákulisia vrcholových automobilových pretekov. Prvý z jeho vlogov z okruhu ste už mohli vidieť na profile @HyundaiSlovensko. Na Instagrame @HyundaiSlovensko navyše vždy v deň pretekov Maťo preberie stories a my sa tak môžeme pozrieť na okruh očami pretekára.

Už od malička srdcom pretekár

Tieto slová hovorí Maťo Homola vo videu, ktorým sa predstavuje ako ambasádor športových N modelov značky Hyundai. Okrem toho, že ho sám nahovoril, je unikátne aj v tom, že obsahuje fotografie z jeho detstva. Sú dôkazom, že Maťo vo svete áut a rýchlosti skutočne vyrastal. Vo videu si navyše zahralo aj jeho súkromné auto – Hyundai i30 Fastback N.

Sledujte cestu Maťa Homolu pretekmi na Facebooku a Instagrame Hyundai Slovensko alebo na https://www.hyundai.sk/motorsport/tcr-europe-mato-homola.

-reklamná správa-

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu