Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

POZOR! - 1. Detský festival je tu - už tento víkend si užijete najväčšiu detskú párty roka

PR článok Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: detskyfestival.sk)

Netreba čakať ďalší týždeň. Prázdninová zábava na výstavisku Agrokomplex v Nitre sa začne už tento piatok 21. júna a potrvá do nedele 23. júna. Piaty ročník obľúbeného detského festivalu sľubuje mega dávku programu pre deti od tých najmladších až po najstaršie. Festival je určený pre všetky deti a dokonca aj pre dospelé deti.

Na atrakciách sa môžu spolu zabaviť deti s rodičmi aj so starými rodičmi. Tiež môžu deti spolu s rodičmi pretekať. Všetky atrakcie v rámci areálu sú už po zaplatení vstupného bezplatne k dispozícii po celý deň. Aj tento rok bude vonkajšia plocha bude zaplnená nafukovacími atrakciami, kolotočmi či jumping. Na deti sa už tešia ich obľúbené postavičky z rozprávok, súťaže v kreslení, tanci a množstvo ďalších súťažných disciplín.

Detský festival PR

Pavilón „A" je venovaný najmenším detičkám do 5 rokov. Pripravená je hracia zóna Montessori, Preteky lezúňov pre najmenších do 1 roka. A aby deti viac čítali, môžu deti priniesť svoju knižku, ktorú prečítali a vymeniť si ju za inú v zóne KNIŽKOVANIE.

POZOR! - 1. Detský
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: detskyfestival.sk)

Detský festival PR

Súčasťou festivalu budú rôzni výrobcovia hračiek, obuvi, knižiek a iných doplnkov pre deti a pripravené sú aj atraktívne workshopy. V pavilóne „B" čaká na deti najväčšia Mattel family zóna na Slovensku a v Česku. Na ploche viac ako 2 000 m2 bude hracia zóna MEGA BLOKS, BARBIE, HOT WHEELS, ENCHANTIMALS, FISHER-PRICE, MAŠINKA TOMÁŠ, streetball s Monster High, vlasové a návrhárske štúdio Barbie, Hot Wheels Star Wars. Samozrejmosťou je aj  relaxačná zóna pre najmenších, ktorí budú unavení zo súťaží, tanca a spevu.

Detský festival PR

Pavilón „C" bude lahôdka pre nadšencov počítačových hier. X-BOX zóna s 20 konzolami a tri hracie "obývačky" budú mať k dispozícii malí bojovníci a k tomu aj NERF zónu so streľbou či strieľaním na terč. Pavilón „K“ ponúka filmové príbehy pre detských kinomaniakov. Tešiť sa môžu na detské filmy Spider-Man, Hotel Transilvánia, Psí detektív a ďalšie.

Všetky deti chcú byť na 1. Detskom festivale v Nitre. Zoberte tam aj to vaše.

Na kúpu vstupeniek zostávajú posledné dni a rýchlo sa míňajú. Preto už ich kúpu neodkladajte. K dispozícii sú na PREDPREDAJ.SK.

Viac informácií o 1. Detskom festivale je na www.detskyfestival.sk a FB festivalu.

POZOR! - 1. Detský
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: detskyfestival.sk)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu