Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Vrbovské Vetry 2019 zverejňuje line-up: Vystúpia Le Payaco, David Koller aj Slobodná Európa

PR článok Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: Le Payaco)

Už prvú júlovú sobotu, 6. júla, sa vo Vrbovom uskutoční 13. Ročník Vrbovských Vetrov. Organizátori zverejnili kompletný program, tešiť sa môžete na silné hudobné mená zo Slovenska aj Česka. Vstupenky nájdete na Predpredaj.sk.

Program tohtoročných Vrbovských Vetrov otvoria o 13:14 filmové melódie v podaní kapely Feelme a už o 14:30 sa môžeme tešiť na veľkú legendu od susedov, kapelu Buty.

Nasledovať bude Slávnostné otvorenie aj zatvorenie festivalu, o ktoré sa postarajú Vrbovskí Víťazi. Po ňom už bude pódium patriť world music v podaní skupiny Banda, či domácim Karpatským Chrbátom, ktoré pokrstia album výberu zo svojej celoživotnej tvorby nahranej v štúdiu nanovo.

Karpatské Chrbáty,
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Martin Hesko)

Banda
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Jakub Dvořák)

Podvečer sa prvýkrát na festivale predstaví silné meno domácej scény Le Payaco. Samozrejmosťou budú aj tradičné „športové“ disciplíny ako Dostihy na húpacích konoch „Velká Vrbovská“, Plastová megalukostrelba, či automobilové preteky Formula Nula ako aj úplná novinka z dielne pána Brata: Vetrobal.

Ako každý rok Braňo Jobus pokrstí aj ďalšiu svoju knižnú novinku s názvom „Zberný dvor“. O 21:00 privítame na pódiu frontmana skupiny Lucie, Davida Kollera a po ňom zahrá Slobodná Európa v novej zostave s legendárnym Lacom Lučeničom na poste basgitaristu. Úderom polnoci nastúpi festivalová klasika Chikilikitua a program uzavrie domáci MADratz.

Vrbovské Vetry 2019 zverejňuje
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Facebook Vrbovské Vetry)

Whisky, Slobodná Európa v
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Marianna Kadlečíková)

Kto by napriek nadupanému programu mal stále deficit živej hudby, môže si ju vychutnať vhodením mince do celosvetovo prvého Džukeboxu live, ktorý sa už za prvé 2 ročníky svojho pôsobenia stal veľkou legendou Vrbovských Vetrov!

Podrobné informácie a novinky nájdete na: www.vrbovskevetry.sk

Predpredaj vstupeniek na Predpredaj.sk.

-reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu