Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Dobrá správa pre Bratislavčanov: Na predaj sú nové pozemky s neskutočným výhľadom!

PR článok Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: Media Central)

Nájsť vysnívané bývanie v Bratislave je pre väčšinu ľudí takmer nemožné. Na bratislavskom realitnom trhu sa po dlhom čase objavila ponuka pozemkov, ktoré sú vzdialené od centra mesta len desať minút. Tento zaujímavý projekt sa volá Ahoj Briežky.

Nová vilová štvrť vyrastie v bývalej vinohradníckej oblasti nad Račianskou ulicou. Spoločnosť ROVENA SK tu momentálne ponúka na predaj 22 slnečných pozemkov s rozmanitou rozlohou od šesť až do jedenásť árov. V súčasnosti je to jediný projekt tohto druhu v širšom centre mesta, ktorý dáva novým majiteľom voľnú ruku pri plánovaní nového bývania.

Stavanie bez starostí

„Nájsť vhodný pozemok v Bratislave, ktorý je pripravený na stavbu a zároveň splní váš sen o dokonalom bývaní, je náročné. Projekt Ahoj Briežky vám túto možnosť dáva. Každý pozemok je prístupný novovybudovanou cestou a vybavený prípojkou na verejný vodovod, verejnú kanalizáciu, elektrickú sieť aj optickú dátovú sieť," hovorí konateľ spoločnosti ROVENA SK Michal Bojsza.

Lokalita medzi známou bratislavskou časťou Ahoj a Kolibou je jednou z najlepších na výstavbu rodinného domu. Nielenže je blízko k centru Bratislavy, ale zároveň tu panuje pokoj, aký si viete vychutnať na vidieku. Z jednej strany súkromného areálu sa nachádza lesopark, v ktorom majú budúci majitelia možnosť prechádzok alebo cyklistiky priamo zo svojho pozemku. Z druhej strany zóny vedie cesta do centra mesta po Sliačskej ulici, ktorá sa kolmo pripája na Račiansku ulicu, na ktorej nájdete všetko potrebné pre pohodlný život.

Dobrá správa pre Bratislavčanov:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Media Central)

Najžiadanejšie miesto na bývanie

Aj napriek tomu, že pozemky sú v jednej z najlukratívnejších častí Bratislavy, ceny sú podľa odborníkov na reality veľmi dobre nadstavené. „Vďaka svojej lokalite a výhľadu na celé mesto sú Ahoj Briežky najžiadanejším miestom na bývanie. V ich blízkosti nájdete škôlky, školy, obchody a potrebnú občiansku vybavenosť. Okrem toho bude pokojný areál pod lesom ponúkať aj komunitné centrum. Ceny pozemkov sú rôzne. Pohybujú sa už od  289-tisíc eur a závisia od veľkosti,“ dodáva na záver Michal Bojsza.

Viac informácií nájdete na www.ahojbriezky.sk

-reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu