Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Lekár prezradí, ako sa zbaviť 17kg (Pozor - získajte ideálne telo za 7 dní)

Ilustračné foto PR článok Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: ilustračné foto)

Nová lekárka Katarina si splnila svoj sen stratou 17 kg nadváhy v krátkom časovom období, aby tak vyzerala skvele pre plážovou sezónu. Prečítajte si tento rozhovor a zistite, ako môžete tento rok v lete dosiahnuť svoje vysnívané telo.

Aká bola vaša predchádzajúca skúsenosť s chudnutím?

Pred chvíľou som sa snažila schudnúť s diétou Dukan, ale bolo to nezdravé a neprinieslo žiadne výsledky. Ba dokonca ešte horšie – všetko sa to skončilo s mojou kožou, ktorá začala vyzerať nezdravo a ja som po tejto diéte nabrala ešte väčšiu nadváhu.

Aká bola vaša motivácia schudnúť práve teraz ?

Nenávidela som, čo som videla v zrkadle a na fotografiách. Necítila som sa ako ja, pretože už som nebola tá energická žena, ktorou som zvykla byť predtým. Rozhodla som sa nájsť metódu, ktorá by mi umožnila rýchle výsledky, inak by som sa musela vzdať svojho sna stratiť moju nadváhu.

Ako ste objavili Štokholmskú diétu?

Videla som veľa inšpiratívnych príbehov a veľmi dobré recenzie na internete. Tiež som zistila, že moji rodičia začali chudnúť vďaka tejto diéte. Najskôr som bola skeptický voči, pretože neverím ničomu, čo som sama neskúsila. To je dôvod, prečo som si objednal svoj vlastný Štokholm diétny stravovací plán.

Chudnutie
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: ilustračné foto)

Kliknite sem – StockholmDiet.com – a vytvorte si svoj plán chudnutia!

Ako to bolo s dodržiavaním diéty?

Na začiatku som dodržiavala každý krok, ktorý bol napísaný v mojom jedálenskom pláne. Veľmi sa mi páčila rozmanitosť produktov, ktoré táto diéta ponúkala a taktiež možnosť zadarmo sa porozprávať s odborníkmi, keď som chcela vymeniť nejaké jedlá alebo mala nejaké konkrétne otázky. V porovnaní s inými metódami chudnutia, dodržiavať pokyny Štokholmskej diéty bolo veľmi jednoduché.

Všimla som si a taktiež pocítila prvé výsledky za menej ako týždeň, keď som stratila 4 kg z mojej váhy. Obávala som sa, že proces chudnutia sa zastaví, ale to sa nestalo - hmotnosť sa stále zmenšovala a teraz už som celkovo schudla 17 kg z mojej nadváhy.
Moje stravovacie návyky sa úplne zmenili - v mojom dome je vždy zdravé jedlo a tieto recepty doteraz používam denne. Každý deň mám fantastickú náladu a naozaj milujem ako teraz vyzerám.

Čo by ste navrhli ľuďom, ktorí stále majú nadváhu?

Ak máte nadváhu a snívate o krásnom tele - určite skúste Štokholmskú diétu! Dúfam, že môj príbeh ako som schudla bude inšpiráciou aj pre vás! Je to oveľa jednoduchšie, než si myslíte. Začnite teraz!

Postarajte sa o svoje zdravie teraz a neodkladajte to! Urobte si na seba čas – kliknite sem, prejdite na webovú stránku StockholmDiet.com a získajte svoj osobný výživový plán!

-reklamná správa-

 

 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu